Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Yıldızınız bugün ne söylüyor?

        Hande KAZANOVA/HABERTÜRK MAGAZİN

        Bugün doğduysanız, çözüme yönelik yanlarınızla altından kalkamayacağınız iş yok. Konuşmaya ve iletişime yönelik yeteneklerinizi boşa harcamamalısınız. Olumlu özelliklerinizin yanı sıra, inatçı ve huzursuz yönleriniz de olabilir. Önemli işlerinizi senenin sonuna doğru yola sokmaya çalışmalısınız.

        KOÇ

        Bugün, aşk hayatınız için yapacağınız harcamalar gereğinden fazla olabilir. Önsezilerinizi doğru bir şekilde kullanabilirseniz her durumun altından kolayca kalkabilirsiniz.

        BOĞA

        Aile ortamınızda sevdiğiniz insanla anlaşmakta zorlanabilirsiniz. Aileniz veya sevdikleriniz sizinle aynı düşüncede olmak zorunda değiller. Bunu önemseyerek hareket etmelisiniz.

        İKİZLER

        Tamamlamanız gereken işleriniz, hızlı akan iletişim trafiğiyle bugün sizi zorlayabilir. İş hayatınızda sezgilerinizle hareket etmelisiniz. Sağlığınıza gereken özeni gösterin.

        YENGEÇ

        Aşk hayatınızda, sanata dayalı işlerinizde veya çocuk alanlarınızda maddi konularda dikkatli olun. Borsada yatırım yapıyorsanız gerçekçi adımlar atmaya özen gösterin.

        ASLAN

        Aile hayatınız ön plana çıkarken, sevdiklerinizle anlaşmakta zorlanabilirsiniz. Kadın-erkek ilişkilerinizde dikkatli olun. Arkadaşlarınız için değerli olduğunuzu anlayacaksınız

        BAŞAK

        Yakın çevrenizle ve akrabalarınızla anlaşmakta, derdinizi onlara anlatmakta zorlanabilirsiniz. Sevdiğiniz insanla hayallerinizi paylaşabilir ve duygularınızdan bahsedebilirsiniz.

        TERAZİ

        Sosyal ortamlarınızdaki harcamalarınıza dikkat etmeniz gerekebilir. İş hayatınızda yaratıcı yönlerinizi ortaya koyabilirsiniz. Yeteneklerinize güvenmenizin zamanı geldi.

        AKREP

        Bugün, kendinize olan güveniniz tam olabilir. Enerji ve yaşam dolu ortamlar ilginizi çekebilir. İş hayatınızdaysa kendi kararlarınızı ortaya koyarken zorlanabilirsiniz.

        YAY

        Önemli kararlar almaktan kaçınmanız gerekebilir. Seyahatlerde beklenmedik etkilere açık olmalısınız. Diğer insanlarla gireceğiniz diyaloglarda ruhen yorulabilirsiniz.

        OĞLAK

        Sosyal ortamlarda, davetlerde veya grupsal işlerinizde parasal konularda zorlanmalara dikkat edin. Her zaman kolaylıkla aldığınız desteği bugün alamayabilirsiniz.

        KOVA

        Kalabalık ortamlarda olmak hoşunuza gidecek. Enerjiniz yüksek olabilir. Göz önünde olacağınız ortamlarda özel hayatınıza ve davranışlarınıza dikkat etmelisiniz.

        BALIK

        Uzak ortamlar devreye girerken iş hayatınıza dayalı seyahatlerinizde bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Tatil yapma ihtiyacınız ve iş yükümlülükleriniz arasında kalabilirsiniz

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ