Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Yıldızınız bugün ne söylüyor?

        Hande KAZANOVA/HABERTÜRK MAGAZİN

        Bugün devrede olan Venüs-Neptün karşıtlığıyla ilişkilerimizde sorunlara ve hayal kırıklıklarına açık olacağız. Şimdiye dek karşı tarafı ve ilişkimizi gözümüzde fazla büyütmüş olabiliriz ve bunun sonucunda acı çekebiliriz. Bu süreçte yeni bir ilişkiye adım atmamalı ve ilişkilerle ilgili kararlar almaktan kaçınmalıyız.

        KOÇ

        Bugün, iş ilişkilerinizde ve sağlığınızı ilgilendiren konularda yanıltıcı ve aldatıcı etkilere karşı son derece dikkatli olmalısınız. İlişkilerinizdeki hayal kırıklıkları ve sıkıntılar canınızı sıkabilir. Ne olursa olsun moralinizi yüksek tutmaya özen gösterin.

        BOĞA

        Aşk hayatınızda bazı hayal kırıklıkları veya ilişki sorunları oluşabilir. Bugün, sevdiğiniz insana gereğinden fazla değer verdiğinizi ve bu değerin karşılığını alamadığınızı düşünebilirsiniz. Karşınıza çıkacak bir ilişki sizi yanıltabilir, dikkatli olun.

        İKİZLER

        Aile bağlarınızda özellikle de annenizle ve babanızla olan ilişkilerinizde bazı hayal kırıklıkları ve yanılgılar oluşabilir. Onlardan beklediğiniz tavırları göremeyebilirsiniz. Öte yandan onlar da sizden beklediklerini bulamayıp hayal kırıklığı yaşayabilirler.

        YENGEÇ

        Hem ailevi konularda hem de arkadaşlık ve yakın çevre ilişkilerinizde bazı hayal kırıklıkları ve sorunlara açık olabilirsiniz. İlişkilerde kafanız ve durumlar net olmayabilir. Bazı insanlara gereğinden fazla paye vermeye meyilli olabilirsiniz.

        ASLAN

        Parasal konulardaki hayal kırıklıkları ve sorunlara dikkat edin. Önemli bir alışverişiniz varsa kolay aldanmaya karşı kendinizi hazırlayın ve son derece dikkatli olun. İliş- kilerde birtakım sorunlara açık olacaksınız. Temkinli davranmanızda yarar var.

        BAŞAK

        Özel hayatınızda hayal kırıklıkları ve sorunlar oluşabilir. Bugün, sevdiğiniz kişiyle anlaşmakta bir hayli zorlanabilirsiniz. Yaşadığınız ilişki sorunları sizi mutsuz kılabilir. Bu nedenle bu konuları gereğinden çok kafanıza takmamaya çalışın.

        TERAZİ

        Bugün alacağınız bazı haberler sizi üzüp hayal kırıklığına uğratabilir. Özellikle iş hayatınızdaki belirsizliklere çok fazla takılmamanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz. İlişkilerinizde kendinizi kandırmaktan ve bile bile lades olmaktan uzak durun.

        AKREP

        Bazı arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde sorunlara ve sıkıntılara açıksınız. Bazı sosyal çevre ilişkileriniz hayal kırıklığı yaratabilir. İlişkilerden veya kadınlardan yana şansınız yüksek olmayacak. Bu dönemde bir ilişkiye başlamamaya özen gösterin.

        YAY

        Sosyal ortamlarda, kalabalık yerlerde ya da toplum önünde sevdiğiniz insanla veya ailenizle olan ilişkilerinizde bazı hayal kırıklıklarına açık olabilirsiniz. İlişki sorunları yaşayabilirsiniz. Aile bireyleriniz arasındaki ilişkiler de sizi yanıltabilir veya yorabilir.

        OĞLAK

        Bugün yabancılarla ya da çok samimi olmadığınız kişilerle kurduğunuz ilişkilerde bazı hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. Fikirsel olarak aldanmalara veya kandırılmalara açık olabilirsiniz. Bazı seyahatler ya da ilişkiler sizi fazlasıyla zorlayabilir.

        KOVA

        Ortaklaşa parasal konularda bazı sorunlar ve anlaşmazlıklar oluşabilir. Bugün, önemli harcamalarda bulunmamaya özen göstermeniz gerekecek. Parasal işlerinizde gözünüzü dört açmalısınız. Partneriniz için de aynı durum söz konusu olabilir.

        BALIK

        Bu pazar özel hayatınızdaki ilişkilerinize çok dikkat etmelisiniz. Sevdiğiniz insanla aranızda birtakım sıkıntılar oluşabilir. Hayal kırıklıklarına ve sorunlara açık bir gün geçireceksiniz. Bu nedenle adımlarınızı dikkatli atmalı ve gün boyunca temkinli olmalısınız.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ