Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Yıldızınız bugün ne söylüyor?

        Haftaya Merkür-Venüs birleşimiyle doğru zamanda doğru şekilde hareket edebiliriz. Salı günü Venüs Terazi burcuna geçecek ve ilişkiler önem kazanacak. İletişimde 3 hafta boyunca sorunlara açığız. Perşembe günü parçalı Güneş tutulması yaşanacak. İş ve sağlık konuları hızlanıyor. Cuma günü olumlu etkiler devredeyken, başka yönden sıkıntılar ortaya çıkabilir.

        KOÇ

        İş hayatınızdaki detaylar önem kazanırken bu hafta başı yaşayacağınız bazı sıkıntıları doğru iletişim ve ilişkilerle yönlendirebilirsiniz. Hayata rahat bakış açınızla hareket edeceksiniz.

        BOĞA

        Haftaya ailevi işlerle ve ortak para sorumluluklarınızla başlayacaksınız. Özel hayatınızda detaycı ve analiz eden yönlerinizle doğru zamanda doğru şekilde hareket edeceksiniz.

        İKİZLER

        Özel ilişkilerinizdeki hızlı iletişimle haftaya başlıyorsunuz. Aile hayatınızda yaşadığınız veya karşınıza çıkacak sorunlara bu hafta başı doğru ilişkilerle kolay çözüm üreteceksiniz.

        YENGEÇ

        Sabah saatlerindeki planlarınız öğleden sonra farklı konulara kayabilir. Yakın çevrenizle aranızdaki sıkıntıları doğru ilişkilerle ve sevginizi ortaya koyarak düzeltebilirsiniz.

        ASLAN

        Maddi konularda güzel gelişmeler, doğru ilişkiler içindesiniz. Haftaya başlarken isteksiz yönlerinizi çabuk törpüleyecek ve ilerleyen saatlerde güne daha hızlı adapte olacaksınız.

        BAŞAK

        Hayatınızı ilgilendiren konu ve olayları detaylandırmayı seviyorsunuz ve bu hafta kendinize iyi davranacaksınız. Sabah saatlerinde yaptığınız planlar gün içinde değişime uğrayabilir.

        TERAZİ

        Sosyal çevre ve arkadaşlık ilişkileriniz bu hafta başı iletişimsel işlerinizde size kolaylık sağlayabilir. Olayları gözünüzde büyütmektense size iyi gelecek çözümler peşinde koşmalısınız.

        AKREP

        Sosyal çevrenizdeki iş konularındaki sıkıntılarınızda bugün iletişim ve ilişki yönlerinizi etkili kullanabilirsiniz. Kariyerinizdeki hareketlenmeler bu haftanızın hızlı geçeceğinin müjdecisi.

        YAY

        Ortaklaşa halledilmesi gereken para konuları sabah öne çıkarken, gün içinde dışarıda bulunmak isteyebilirsiniz. Kariyerinizdeki olumsuzlukları doğru ilişkilerle toparlayabilirsiniz.

        OĞLAK

        Bu hafta ortak parasal işlerinize odaklanacaksınız. Seyahat veya eğitimde iletişim sıkıntılarınızı doğru ilişkilerle yönlendirebilirsiniz. Kendinizi doğru ifade etmeye özen gösterin.

        KOVA

        Özel hayatınıza önem verecek insanların tavsiyelerini göz ardı etmeyin. Ortak parasal işlerinizdeki düzenlemeleri hem kalben, hem de mantığınızla yapmaya çalışın.

        BALIK

        Sabah saatlerinde keyfiniz yüksek. Özel hayatınızda eleştirel yönlerinizi sevgi dolu ve mantıklı ifadelerle toparlayabilirsiniz. Bu hafta ilginiz sevdiğiniz insanın üzerinde olacak.

        HANDE KAZANOVA / HABERTÜRK MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ