Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Yıldızınız bugün ne söylüyor?

        Haftaya ve bayrama Ay, Oğlak burcundayken giriyoruz. Kendimizi ifade etmek kolay olmayabilir ama işlerimizi tamamlamak kolay olacak. Bugün ve yarın agresif tutumlardan uzak duralım. Cuma günü Balık burcunda bir Ay tutulması yaşanacak. Bu tutulma bırakmak istediğimiz konularda bir tamamlanma olarak görülebilir. Hafta sonu ilişkilerimizdeki tansiyona dikkat etmeliyiz.

        KOÇ

        Bu hafta başı oldukça dinamik ve iş bitirici olacaksınız. Bu aralar fazla sinirlisiniz. Bugün, sizin gibi düşünmeyen veya hızlı olamayan insanlara karşı sabrınızı korumanız gerekiyor.

        BOĞA

        Bu bayram seyahatte veya dış ortamlarda bulunmak isteyeceksiniz. Çocuğunuza veya sevdiğiniz insana karşı anlayışı elden bırakmayın. Fazla tatlı tüketiminden uzak durmalısınız

        İKİZLER

        Ortaklaşa parasal işlerinizle bayramınız başlıyor. Para harcamalarınız ön planda olabilir. Ailenize karşı biraz agresif olabilirsiniz. Önceden konuşulmuş bir meseleye dikkat edin.

        YENGEÇ

        Bu bayram yakın çevrenizdeki insanlarla olmak isteyebilirsiniz. Üzerinizdeki sinir birkaç gün sizi zorlayabilir. İnsanlara hemen tepki vermeyin, bayramın güzel havasını soluyun.

        ASLAN

        Bayrama yapılması gereken işlerinize kanalize olarak başlayabilirsiniz. Özel ilişkileriniz önemli olacak. Harcamalarınızı kontrol altında tutmalısınız. Agresif tutumlardan kaçının.

        BAŞAK

        Kişisel isteklerinize odaklanabilirsiniz. Ailenizle olan konuşmalarınızda agresiflikten kaçının. Onlar da size karşı sinirli olabilirler. Aşk hayatınızda dengeyi sağlamaya özen göstermelisiniz.

        TERAZİ

        Ailevi olaylar etrafındasınız, bir yandan da eğlenceli aktivitelere yer vereceksiniz. Yakın çevrenizdeki insanlara karşı sert tutumlardan ve agresif ya

        AKREP

        Yakın çevrenizdeki insanlarla kısa vadeli planlar içine girebilirsiniz. Sosyal ortamlarda fikirlerinizi ifade ederken agresif ve sert tutumlar sergilemekten kaçınmaya gayret edin.

        YAY

        Maddi konular önemli olabilir. Yapılması gereken işlerinizi rahatlıkla halledebilirsiniz. Göz önünde olacağınız kalabalık yerlerde agresif ve sinirli söylemlerden kaçınmanız gerekiyor.

        OĞLAK

        Haftaya girişken ve olumlu etkilerle başlıyorsunuz ama birkaç gündür siniriniz üzerinizde olabilir. Bugün bu siniri kontrol etmeye çalışın, ağzınızdan istenmedik şeyler çıkabilir.

        KOVA

        Bugün biraz isteksiz ya da yorgun olabilirsiniz. Sosyal ortamlarınızda paradan kaynaklı bazı sıkıntılar yaşanabilir. Önümüzdeki birkaç gün fikirlerinizi söylerken dikkatli olun.

        BALIK

        Sevdiğiniz kişiyle konuşmalarınız öfkeli olabilir. Sosyal ortamlardaki tavırlarınızda dikkatli olmalısınız. Bu bayram sosyal çevrenizdeki insanlarla bir arada olmak isteyebilirsiniz.

        HANDE KAZANOVA/GAZETE HABERTÜRK

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ