Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Yıldızınız bugün ne söylüyor?

        Bugün devreye giren Mars-Uranüs olumlu açısıyla, değişik ve farklı konular için kolaylıkla harekete geçebiliriz. Değişik teknikler, teknolojik konular, ilerici adımlar bize kazandırabilir. İş bağlantıları kurmak, girişimlerimiz açısından oldukça uygun ama bayram tatilinin son zamanları olduğu için sabırsız ve düşüncesiz davranışlardan uzak duralım.

        KOÇ

        Bugün seyahat ve eğitim konuları ile yabancılarla yapılacak olan işlerinizde farklı şanslar karşınıza gelebilir. Sizi değiştiren, eğlenceli kılan konulara ve insanlara meyilli olabilirsiniz.

        BOĞA

        Hayatınızı değiştirecek olaylar sizi heyecanlandırabilir. Sosyal çevrenizde yaşadığınız konuları bugün daha etraflıca düşünmek isteyebilirsiniz. Olayları gözlemleyeceksiniz.

        İKİZLER

        Sosyal ilişkilerinizdeki değişimler ve sizi heyecanlandıran konular özel hayatınızı da harekete geçiriyor. Kariyerinizdeki önemli olayları bugün arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.

        YENGEÇ

        İş alanlarınızdaki girişimleriniz, kariyerinizi hızlandırabilir. Fikirsel olarak bazı şeyleri kafanızda oturtamıyorsunuz. Bunları etrafınızdakilerle konuşup çözüm bulmaya ihtiyacınız var.

        ASLAN

        Oldukça hareketlisiniz. Eğitime dayalı konularda enerjiniz hızlı çalışıyor. Maddi konularda yaşadığınız bazı gelişmeleri değişik yerlere giderek üzerinizden atacaksınız.

        BAŞAK

        Özel hayatınızda yaşadıklarınızı gözden geçirmeye ihtiyacınız olabilir. Bugün, kafanızda oluşturduğunuz planları uygulamak için gerekli enerjiyi çok rahat sağlayacaksınız.

        TERAZİ

        Günlük hayatınızın akışındaki gelişmeleri partnerinizle paylaşabilirsiniz. Bugün, iletişime dayalı işlerinizde sizi harekete geçirecek kısa vadeli planlar ya da yolculuklar oluşabilir.

        AKREP

        Tatilde depoladığınız enerjiyle günlük işlerinizi nasıl bir düzene oturtacağınız konusunda heyecanlısınız. Maddi konulardaki gelişmeler sizi harekete geçirebilir. Sağlığınıza özen gösterin.

        YAY

        Sizi harekete geçiren sanatsal olaylar yaşadığınız sıkıntıları unutturabilir. Hayatınızda etkili olan bir insandan değiştirmeniz gereken konularla ilgili önemli yardım alabilirsiniz.

        OĞLAK

        Bugün, aile hayatınızdaki bir insandan istediğiniz yardımı alabilirsiniz. Yakın çevrenizde olup bitenleri ve düşüncelerinizi masaya yatırma zamanınız geldi, harekete geçin.

        KOVA

        İletişimsel becerileriniz artmaya başlarken sizi heyecanlandıracak işlerin peşindesiniz. Maddi konularda yaşadığınız sıkışmaları kendinize eğlenceli alanlar yaratarak atlatabilirsiniz.

        BALIK

        Harekete geçtiğiniz konularda maddi olarak güzel seçenekler karşınıza gelebilir. Hayata keyifle bakıyor olmanız, sıkıntı yaşadığınız işleri de düzeltebileceğiniz anlamına geliyor.

        HANDE KAZANOVA/HABERTÜRK MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ