Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam 19 - 25 Eylül haftası gezegen hareketleri - Hande Kazanova yorumladı

        Haftaya Ay Boğa burcundayken, hem sanatsal, hem finansal işlerimizin üzerine eğilerek, durum ve koşulları sabitleme isteğiyle başlayabiliriz. Yemeye ve içmeye olan düşkünlüğümüz, keyfimiz yüksek akacak. Bu Pazartesi kadın, erkek ilişkilerimiz bize göz kırpıyor. Karşı cinsle aramızda güzel bir çekim olabilir, beraber uyumlu işler çıkarabiliriz. Hem iş, hem de özel hayatımızda güzel gelişmeler bizi bekliyor.

        GÜÇLÜ İNSANLARDAN DESTEK ALMAK İÇİN UYGUN BİR GÜN

        Çarşamba günü Merkür- Plüton olumlu açısıyla düşünce ve fikirlerimizi kabul ettirmek, güçlü insanlardan destek almak için uygun birgün. Bazı konular kafamıza takılı olabilir ama gerçek konsantrasyon ve dikkatle önemli işlerimizin altından kolayca kalkabiliriz.

        PERŞEMBE GÜNÜ GÜNEŞ TERAZİ BURCUNA GEÇECEK

        Perşembe günü Merkür düzeliyor, 3 haftadır iletişimimizde ve sıkıntı yaşadığımız konularda düzelmeler görülebilir. Kendimizi ifade ederken artık rahatlıyoruz. Yine aynı gün Güneş Terazi burcuna geçecek. Sonbahar dönemi başlıyor! Kimliğimizde ve kişiliğimizde huzurlu, denge arayışı yüksek, sosyallik öne çıkabilir. Hava grupları olan ( Terazi, Kova ve İkizler ) için de kendi kimliklerini rahat ve zahmetsiz ön plana çıkaracakları bir dönem.

        CUMA GÜNÜNE DİKKAT!

        Cuma günü Venüs Akrep burcuna geçecek. 3 hafta boyunca ilişkilerimizde kıskanç, tutucu, unutmayan, iğneleyen yönlerimizin ağır basacağı bir döneme giriş yapıyoruz. Venüs Akrep burcunda zararda olduğundan, ilişkilerimizde var olan sorunlar yukarıda saydığım nedenler yüzünden görünür hale gelebilir. Ya hep, ya hiç mantığından vazgeçmeli, karşı tarafı zorlamamalı, müdanasız davranışlardan bu süreçte kaçınmalıyız. Yine Venüs zararlı bir konumda olacağı için estetik uygulamalardan ve önemli değişimlerden kaçınmak yerinde olabilir.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ