Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Yıldızınız bugün ne söylüyor?

        Bugün ve yarın Ay, Boğa burcunda dolaşıyor. Boğaz ve tiroit bezlerimiz uyarılıyor. Bu yüzden sağlığımızda üşütme, nezle, öksürük, larenjit, salgıbezi şişmesi, boyun tutulması ve incinmeleri yaşayabiliriz. Tuz almanızda bir sakınca varsa bu döneme dikkat edin. Genel anlamda doğayla iç içe olmayı tercih edebiliriz. Ailemizle ve ikili ilişkilerimizde keyifli ortamlarda bulunmak, hobilerle ilgilenmek ve bütçe planlamaları yapmak için harekete geçebiliriz.

        KOÇ

        Bugün, parasal konular devrede olacak. İş alanlarınızda kendinizi ve duygularınızı güçlü bir şekilde ifade edebileceksiniz. Özel hayatınızda karamsar etkilere kapılmayın.

        BOĞA

        Kendinizi rahat ve iyi hissedeceksiniz. Özel istekleriniz devrede olacak. Güçlü ilişkilerinizle dış dünyadan alacağınız destekler hayatınızı daha da anlamlandırabilir. Kendinize vakit ayırın.

        İKİZLER

        Önemli işlerle uğraşmak yerine keyfinizi yerine getirecek olaylara yönelmek isteyeceksiniz. Bilinçaltınız aktif olacak. Olayları gözünüzde gereğinden fazla büyütmekten kaçınmalısınız.

        YENGEÇ

        Sosyal ortamlarınız devrede olacak. Katılacağınız bir davette, diğer insanlarla beraber hareket etmekten mutluluk duyacaksınız. Bu aralar biraz daha sosyalleşmeye özen göstermelisiniz.

        ASLAN

        İş ve kariyer alanlarınız birkaç gün boyunca ön planda olabilir. Etkili bağlantılarınızı yapacaklarınıza aktarabilirsiniz. İş alanlarınızda özellikle yeni tanışacağınız insanları devreye sokun.

        BAŞAK

        Dış ortamlarda, değişik yerlerde kendinizi iyi hissedeceksiniz. Eğlenceli ve güçlü yanlarınızla insanları etkilemeniz kolay olacak. Bugün, kendinize olan güveninizle işlerinizi halledeceksiniz.

        TERAZİ

        Ödemeler ve ortaklı para konularınız devrede olacak. Aile hayatınıza yapacağınız harcamalar ve yardımlar sizi mutlu edebilir. Hayatınızla ilgili önemli kararlar ve sorumluluklar devreye girebilir.

        AKREP

        Birkaç gün boyunca özel hayatınız veya ortaklı işleriniz devrede olacak. Özel hayatınızda güçlü iletişiminizle sevdiğiniz insanın takdirini kazanacaksınız. Enerjinizi iyi kullamaya gayret etmelisiniz

        YAY

        Tamamlamanız gereken günlük rutin işleriniz ve koşturmacalarınız devreye girebilir. Maddi konularda kendinizi güçlü hissedeceksiniz. Biraz kendi hayatınıza ve yapacaklarınıza odaklanın.

        OĞLAK

        Aşk hayatınız veya yaratıcılığa dayalı işleriniz devreye girmeye başlayacak. Güçlü yönlerinizi eğlenceli ortamlarda ortaya koyacaksınız. İş alanlarınızda karamsarlığı bir kenara bırakın.

        KOVA

        Eviniz ve aileniz için hareket edebilirsiniz. Etkin düşüncelerinizi aile ortamlarınıza yansıtmak öne çıkabilir. Şansınız sizi birçok konuda destekleyecek. Karamsarlıktan uzak durmalısınız.

        BALIK

        İş ilişkilerinizde güçlü bağlantılar söz konusu olabilir. Parasal konularda destekleneceksiniz. Yakın çevre iletişiminiz devrede olacak. Gün içinde duygusal olarak iniş çıkışlarınız fazla olabilir.

        HANDE KAZANOVA/GAZETE HABERTÜRK

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ