Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Yıldızınız bugün ne söylüyor?

        Bugün, Mars’ın burç değiştirerek Oğlak burcuna geçmesiyle beraber enerjimizi daha çok kariyerimize ve iş alanlarımıza kaydırmaya başlayacağız. Beraber çalıştığımız insanlarla mücadelelerimiz artacak. Bu dönemde birçok önemli işimizi disiplinli yapımızla ve sorumluluk alarak kolayca halletmeye yatkın olacağız. Aşırı çalışmaktan ve etrafımızı kontrol etmekten kaçınmalıyız.

        KOÇ

        Hayatınızı ilgilendirecek işlerinizde ve sorumluluklarınızda artış görülebilir. Kendinizi göstermekten ve mücadele etmekten zevk alacaksınız. Patronlarınızla olan iletişiminize özen gösterin.

        BOĞA

        Bugünden itibaren eğitim alanlarınızı tamamlama ve enerjinizi hukuksal işlere yönlendirme gibi etkiler altında olacaksınız. Ticaret ve medyayla uğraşanlar mücadelelerini ortaya koyacak.

        İKİZLER

        Banka, ödeme, kredi, faiz, vergi, prim, sigorta ve ortaklaşa giderleriniz alanında enerjinizi harcayacaksınız. Tehlikeli aktivitelerden uzak durmalı ve acil değilse ameliyat olmaktan kaçınmalısınız.

        YENGEÇ

        Vaktinizi ve enerjinizi karşı taraf için harcamayı tercih edeceksiniz. Kendi hayatınızı ilgilendirecek meseleler biraz geri planda kalacak. Sevdiğiniz insanla bu süreç içinde sürtüşmelerden kaçının.

        ASLAN

        Çalışma hayatınızdaki mücadeleleriniz artacak. Sağlığınızla ilgili alanlarda enerjinizi harcayacaksınız. Yeni oluşturacağınız bir sağlık programı enerjinizi olumlu harcamanıza neden olabilir.

        BAŞAK

        Aşk hayatınızda ve çocuklarınızın koşullarıyla ilgili alanlarda mücadeleleriniz artacak. Karşı cinsi çekici bulacaksınız. Enerjinizi sportif faaliyetlere ve eğlenceye yaymak isteyeceksiniz.

        TERAZİ

        Aile ilişkilerinizde ve ev hayatınızda enerjinizi harcayacaksınız. Aile büyüklerinizle veya kendi yuvanızda sürtüşmelerden ve mücadelelerden kaçının. Evinizin güvenliğini ihmal etmemelisiniz.

        AKREP

        İletişime dayalı işlerinizde, yakın çevrenize, akrabalarınıza ve kardeşlerinize dayalı konularda mücadele edeceksiniz. Satış, reklam, pazarlama ve iletişim alanlarınız için çalışmalarınız hızlanabilir.

        YAY

        Mars, sizin para evinizde hareket etmeye başlayacak. Paraya dayalı işlerinizde ve kazanımlarınızda mücadeleleriniz olabilir. Mars harcatmayı sevdiğinden harcamalarınız da artabilir.

        OĞLAK

        Birkaç aydır üzerinizde hissettiğiniz yorgunluk yerini daha sağlam ve konsantrasyonu yüksek bir enerjiye bırakmaya başlıyor. Bu süreçte birçok konuda etkili sonuçlar almanız mümkün.

        KOVA

        Hayatınızı ilgilendirecek işlerinizde ve kişisel alanlarınızda mücadeleleriniz artabilir. Enerjiniz düşük olacağından ateşli hastalıklara, enfeksiyonel durumlara ve alerjilere karşı dikkatli olun.

        BALIK

        Hayatınızı ilgilendirecek işlerinizde ve sosyal alanlarınızda mücadeleleriniz artabilir. Grupsal işlerde çevrenizin lideri haline gelebilirsiniz. Enerjinizi kalabalık ortamlarda harcayacaksınız.

        HANDE KAZANOVA/HABERTÜRK MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ