Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları...

        BAŞIMIZA NELER GELECEK?

        Bugün, Güneş-Satürn olumlu açısıyla hayat bizi destekleyecek. Çevrenizdeki otorite figürlerinden ve etkili kişilerden alacağımız değerli desteklerle hayatımızda uzun soluklu ve kalıcı adımlar atabiliriz. Sorumluluklarımızın farkında olacak ve önemli görevler üstlenmekten kaçınmayacağız. Önemli iş görüşmeleri, yeni projeler ve anlaşmalar için oldukça uygun bir gün.

        KOÇ

        Geleceğiniz için önemli sorumlulukları istekle ve keyifle yapacaksınız. Sevdiğinizle insanla başka bir şehre, ülkeye taşınmak, önemli işlere kalkışmak adına hayat size göz kırpıyor.

        BOĞA

        Ortaklaşa parasal konularda sizi destekleyen insanlarla, otorite figürleriyle, patronlarınızla olan bağlantılarınızı kuvvetlendirebilirsiniz. Kendinizi işinizde etkili bir şekilde ortaya koyabileceksiniz.

        İKİZLER

        Bugün hayat sizi birçok açıdan destekleyecek. Uzun zamandır özel hayatınızda ve ikili ilişkilerinizde yaşadığınız çeşitli anlaşmazlıkların geride kaldığını görmeye başlayacaksınız.

        YENGEÇ

        Yapılması gereken işlerinizi bugün kolay halledecek ve sorumluluklarınızı yerine getireceksiniz. Yakın çevrenizle beraber kısa vadeli planlarınızı harekete geçirebilirsiniz. Aktif bir gün geçirebilirsiniz.

        ASLAN

        Çevrenizle iletişiminizi kuvvetlendireceksiniz. Özel hayatınızda kalıcı adımlar, sorumluluklar oluşabilir. Bu sorumlulukları almaktan korkmayacaksınız, verdiğiniz sözleri yerine getireceksiniz.

        BAŞAK

        Ailenizdeki bir insanın maddi sorumluluğunu üstlenmek veya ailenize maddi yardımda bulunmak için uygun günlerde olacaksınız ve bunu yerine getirmek sizi duygusal olarak rahatlatabilir.

        TERAZİ

        İletişimsel konularda sorumluluklarınızı bilerek davranmak, karşılaştığınız zorlukları geride bırakmanıza sebep olacak ve hayatın sizi desteklediği fikrini karşınıza getirecek.

        AKREP

        Geri planda yürüttüğünüz işlerinizin sorumluluğunu üstlenebilirsiniz. Maddi konularda planınız belli. Kendinize özen göstermek ve size keyif veren yerlerde olmak isteyebilirsiniz.

        YAY

        Çevrenizdeki güçlü insanlardan destek görebilirsiniz. Karşınıza gelen işlere ve sorumluluklara keyifli bir şekilde yaklaşacaksınız. Bu da sizi, girişimlerinizde bir adım öne çıkarabilir.

        OĞLAK

        İşinizle ilgili konular önem kazanacak ama sorumluluk altına girdikçe ve kendinizi gösterdikçe çok daha güzel ve güçlü sonuçlara ulaşacaksınız. Kariyeriniz anlamında hayat sizi destekliyor.

        KOVA

        Önemli anlaşmalar içine gireceksiniz ve atacağınız adımlar uzun soluklu olacak. Gruplarla veya diğer insanlarla beraber girişeceğiniz ve üstleneceğiniz sorumluluklar sizi yukarılara taşıyabilir.

        BALIK

        İş hayatınızda güzel bir anlaşma devrede olabilir. Hayatınızdaki güzel gelişmelerle beraber sorumluluklar sıkıntı olmaktan çıkabilir. Parasal yönden birçok işinizi bugünlerde halledebilirsiniz.

        HANDE KAZANOVA/HABERTÜRK MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ