Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları...

        Bugün gökyüzünde oluşan Güneş-Merkür kavuşumuyla önemli anlaşmalar, konuşmalar devrede olacak. Sıkıntı yaşadığımız konularda çözümü kolaylıkla bulabiliriz. Etkili iletişim her şeyin anahtarı olabilir. Bir yandan mantığımız devrede olurken, bir yandan da olaylara dar bir açıdan yaklaşabiliriz.

        KOÇ

        Ortaklaşa parasal konularda varsa sorunlarınıza çözüm üreteceksiniz. Yine parasal konularda önemli görüşmeler içinde olabilirsiniz. Bugün işinizdeki etkili gücünüzü ortaya koyun.

        BOĞA

        Özel hayatınızda sevdiğiniz insanla varsa sorunlarınız çözüm üretmekten mutluluk duyabilirsiniz. Ortaklı işleriniz varsa güzel konuşmalar ve görüşmeler karşınıza gelebilir

        İKİZLER

        İş hayatınızda çözümsel yaklaşımlarınız birçok işi rahat halletmenize sebep olabilir. İnsanlarla bağlantınızı kuvvetli tutabilirsiniz. Para işlerinizde ne yapmanız gerektiğini bileceksiniz

        YENGEÇ

        Aşk hayatınızda ve varsa çocuğunuzla olan ilişkilerinizde onlarla iletişiminiz artabilir. Size keyif veren konuları öğrenmek, bu konuları konuşmak isteyebilirsiniz.

        ASLAN

        Aile hayatınızda sorunlarınıza çözüm bulmak ve önemli konuları konuşmak için uygun bir gün olacak. Aileniz için yapmanız gereken günlük işlerinizi kolaylıkla halledeceksiniz.

        BAŞAK

        Yakın çevrenizdeki insanlarla bazı konuları konuşmak ve aranızda çözüme kavuşturmak anlamında harekete geçebilirsiniz. Önemli konuşmalar ve anlaşmalar karşınıza gelebilir.

        TERAZİ

        Yakınlarınızla yapacağınız planların yanı sıra önemli iş görüşmelerine hazırlıklı olun. Maddi konularda kafanız çözüme yönelik çalışabilir. Önemli bir anlaşma gündeme gelebilir.

        AKREP

        Hayatınızla ilgili önemli konuşmalar, görüşmeler içinde olacaksınız. Kendinizi anlatmak, fikirlerinizi dile getirmek önemli olacak. Kariyerinizi sağlama almak isteyebilirsiniz.

        YAY

        Geçmişte yaşanmış konuları hatırlayabilir ve üzerinizde etkisi olan olayları çözümlemek arzusunda olabilirsiniz. Fikirlerinizi anlatmadan önce planlamalarınızı iyi yapmalısınız.

        OĞLAK

        Sosyal ortamlarda ve arkadaşlarınızla olan konuşmalarınızda önemli fikirler ve çözümler üretebilirsiniz. Geleceğe yönelik işlerinizde konuşmalarınız herkesin ilgisini çekebilir.

        KOVA

        Kariyerinizde önemli görüşmeler içine girebilirsiniz. Toplumda dikkatleri üzerinize çekeceksiniz. Girişimde bulunacağınız konularda istediğiniz sonuçlara ulaşacaksınız.

        BALIK

        Yabancılarla yapılacak işlerinizde önemli konuşma ve görüşmeler yapabilirsiniz. Daha az tanıdığınız insanlarla yaşadığınız sıkıntılara rahat çözüm üreteceksiniz.

        HANDE KAZANOVA/HABERTÜRK MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ