Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları...

        29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’mızda iki zor gezegenin birbirine dik açı yapması, eylemleri, şiddeti, düşünmeden hareket etmeyi, isyankar davranışları ortaya çıkartabilir. Risk almaya yatkın olacağız ve belalı ve sıkıntılı durumları üzerimize çekebiliriz.

        KOÇ

        Bugün kolay tepki vermeye, anlık çıkışlara ve iş ortamlarınızda kendi enerjinizi istediğiniz gibi ortaya koyamama etkilerine karşı dikkatli olun. Kalabalık ortamlarda enerjinizi daha kontrollü kullanmalısınız.

        BOĞA

        Beklenmedik olaylar, yabancı ortamlarda, dış ortamlarda sizi bulabilir. Patlamaya hazır bir bomba gibi davranabilirsiniz. Enerjinizi kontrol etmeye çalışın. Gün içinde önce yapılması gerekenlere yoğunlaşın.

        İKİZLER

        Sosyal çevrenizde paraya dayalı önemli işleriniz varsa bu işlerinizde sıkıntı ve problemlere açıksınız. Yine bu süreçte arkadaşlarınızla borç alışverişlerine girmemeye özen gösterin. Keyfinizi daha da yükseltmelisiniz.

        YENGEÇ

        Sevdiğiniz insanla toplum önündeki güç çekişmeleri sizi zorlayacak. Aynı zamanda çevrenizdeki beklenmedik oluşumlar, özel hayatınızda sizi güvensiz ve çabuk tepki veren biri haline sokabilir.

        ASLAN

        Dış ortamlarda tepkileriniz çok yüksek olabilir. Anlık tepkiler, öfke nöbetleri ya da enerjinizi kontrol edememeniz, ilişkilerinizde sıkıntı ve problemler yaşatabilir. Yakın çevre iletişiminiz önem kazanıyor.

        BAŞAK

        Bugün tehlikeli yerlerden, ortamlardan uzak durun, beklenmedik sürpriz konuların sizin enerjinizi zora sokmasına karşı bu süreçte dikkat edin. Maddi konularda harcamalarınız ön planda olabilir.

        TERAZİ

        Aile ilişkilerinizde, davranışlarınızda sevdiğiniz insanla birbirinize karşı sert ifadelerle hareket edebilirsiniz. Kolay patlamalara, ilişkinizde sorunların su üstüne çıkmasına karşı dikkatli olun.

        AKREP

        Bugün araba kullanırken çok dikkatli olun çünkü sakarlıklara, kazalara açık olabilirsiniz. Aynı zamanda enerjinizi yakın çevrenizdeki insanlara karşı kontrollü kullanmak önemli olmalı.

        YAY

        Para harcamaları devreye girebilir, çok açılmadan harcamalar yapmaya özen gösterin. Çocuğunuzun hayatında ve aşk hayatınızda ufak tefek kazalara ve sakarlıklara karşı dikkatli olmalısınız.

        OĞLAK

        Bugün aile hayatınıza dikkat etmelisiniz. Çok kolay tepki göstereceksiniz. Ayrıca göz önünde olacağınız ortamlarda tepkileriniz yüksek olabilir. Dengeli hareket etmek bugün sizin için önemli olacak.

        KOVA

        Araba kullanıyorsanız birtakım sakarlıklara açık olabilirsiniz. Enerjinizi istediğiniz gibi kullanamamaktan kaynaklı olarak hiç olmadık yerlerde enerji patlamaları, öfkenizi ortaya koymanız söz konusu olabilir.

        BALIK

        Sosyal ortamlarda tepkilerinizi kolaylıkla ortaya koyabilirsiniz. Tehlikeli yer ve ortamlardan kaçınmalı, gruplarla olan bağlantılarınızda kendinizi tehlikeye atacak oluşumlardan uzak durmalısınız.

        HANDE KAZANOVA/HABERTÜRK MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ