Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları...

        Bugün Ay, Kova burcunda dolaşacak. Baldır, bacak, ayak bileği ve topuklarımıza yüklenmemeli, operasyonlarından mümkünse kaçınmalıyız. Yeni insanlarla tanışmak, sosyal olmak, gezmek ve paylaşmak için uygun bir gün olacak. İş görüşmelerinde kendimizi rahat ifade etmek ve iyi intiba bırakmak için bugünden faydalanalım.

        KOÇ

        Bugün, sosyal ortamlarınız aktif olacak. Arkadaşlarınızla bir araya geleceksiniz. Güzel organizasyonlar içinde yer alabilirsiniz. İş konularında yakın çevrenizden destek almak istiyorsunuz.

        BOĞA

        Güne iş alanlarınız ön planda olarak giriş yapacaksınız. Bu alanlarda parasal destek görebilirsiniz. Görüşmek istediğiniz insanlarla bir araya gelebilir ve işleriniz üzerine konuşabilirsiniz.

        İKİZLER

        Hizmete yönelik işlerinizde kendinizi ortaya koyabilirsiniz. Bugün farklı ortamlarda bulunmak ve seyahat planları yapmak isteyebilirsiniz. İş konularında kontrolünüzü biraz azaltmalısınız.

        YENGEÇ

        Her şeyi düşünen yapınızla hareket edeceksiniz. Kendinizi sevdiğiniz insana ait hissedebilirsiniz. Gün içinde ortaklaşa elde edilen gelir alanlarınız ve banka, hesap, ödeme işlemleriniz öne çıkabilir.

        ASLAN

        Özel hayatınıza ve ilişkilerinize ağırlık verebilirsiniz. Eşinizin veya sevdiğiniz insanın hayatıyla ilgili çok önemli kararlar gündeme gelebilir. Beraber kalabalık ortamlarda bulunabilirsiniz.

        BAŞAK

        İş ortamlarınız ve hizmet etmeniz gereken alanlarınız aktif olacak. İş hayatınızda şansınızı kendiniz yaratmalısınız. Kontrolcü yapınızı dengelemelisiniz. İletişiminiz bu aralar sizi zorlayabilir.

        TERAZİ

        Aşk hayatınız önem kazanıyor. Az tanıdığınız insanlarla bir araya gelebilir, keyfinizi artırabilirsiniz. Parasal konularda ve aile ortamlarınızda endişeden ve aşırı kontrolcülükten uzak durmalısınız.

        AKREP

        Hayatınızda olup bitenleri ailenizdeki insanlarla paylaşabilirsiniz. Yapmanız gereken önemli işleriniz varsa harekete geçmekte zorlanabilirsiniz. Yine de işlerinizi başka bir güne ertelemeyin.

        YAY

        Hayatı sorguladığınız ve birtakım konuları gözden geçirdiğiniz bu dönemde, başkalarından beklediğiniz desteği almanız kolay olmayabilir. Maddi konularda fazla kontrolcü olabilirsiniz.

        OĞLAK

        Arkadaşlarınızla ilgili olaylar ve konular kafanıza takılabilir. Birkaç arkadaşınızla anlaşmakta zorlanabilirsiniz. Parasal konular ve sahip olduklarınız daha fazla çalışma arzunuzu kamçılayabilir.

        KOVA

        Planlarınızı ve düşündüklerinizi açıkça dile getirmek için uygun bir gün olacak. İş alanlarınız yoğunluklarla dolu ve bu durum sizi zorluyor. Bugün, şartları ve sağlığınızı çok zorlamamalısınız.

        BALIK

        Güne adapte olmakta zorlanabilirsiniz. Geçmiş konu ve olaylara takılı olsanız bile, gün içinde yapacaklarınızı organize edebilirsiniz. Aileniz duygusal konularda size gereken desteği gösterecek.

        HANDE KAZANOVA/HABERTÜRK MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ