Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Yıldızınız bugün ne söylüyor?

        Bugün Mars burç değiştirerek Kova burcunda ilerlemeye başlıyor. Grupsal işler, arkadaşlıklarımız ve toplumsal konular önem kazanmaya başlayabilir. Enerjimizi bireysel konulardan ziyade ortak yapılacak işlere, grupsal enerjilere kaydıracağız. Yandaki yorumlarda yükselen burcunuzu da okuyun.

        KOÇ

        Mars, sizin sosyal çevre alanınızda hareket etmeye başlayacak. Sosyal alanlarınızda mücadeleleriniz artabilir. Grupsal işlerde isteğiniz yüksek olacak, lider haline gelebilirsiniz.

        BOĞA

        Hayatınızı ilgilendirecek işlerde ve sorumluluklarınızda artış görülebilir. Toplumsal konularla ilgilenmekten zevk alacaksınız. Rekabetçi ortamlara karşı hazırlıklı olmalısınız.

        İKİZLER

        İstediğiniz konulara odaklanma ve eğitim alanlarınızı tamamlama gibi etkiler altında olacaksınız. Hukuki bir davanız varsa bu süreçte bu işin peşini bırakmayabilirsiniz.

        YENGEÇ

        Banka, ödeme, kredi, faiz, vergi, prim, sigorta ve ortaklaşa giderleriniz alanında enerjinizi harcayacaksınız. Tehlikeli her türlü aktiviteden uzak durun. Ameliyatlardan kaçının.

        ASLAN

        İlişkiniz varsa enerjinizi ilişkinize akıtacaksınız. Mars savaşçı ve mücadeleci bir gezegen olduğundan, sevdiğiniz insanla veya varsa evliliğinizde bazı tartışmalar çıkabilir.

        BAŞAK

        Çalışma alanındaki mücadeleleriniz artacak. Sağlığınızla ilgili alanlarda enerjinizi harcayacaksınız. Yeni oluşturacağınız bir sağlık programı enerjinizi olumlu harcamanızı sağlayacak.

        TERAZİ

        Aşk hayatınızda ve çocuklarınızın koşulları konusunda mücadeleleriniz artacak. Enerjinizi daha fazla eğlenceye yaymak isteyeceksiniz. Aşk hayatınızda hareketlenmeler görülecek.

        AKREP

        Aile ilişkilerinizde enerjinizi harcayacaksınız. Sevdiğiniz insanla veya aile bireyleriyle bazı tartışmalar görülebilir. Bu dönem içerisinde evinizin güvenliğini ihmal etmemeniz gerekiyor.

        YAY

        İletişime dayalı işlerinizde, yakın çevre ve kardeşlerinize dayalı konularda mücadeleleriniz artacak. Sevdiklerinizle ve yakın çevrenizle iletişiminizde savaşçı davranmayın.

        OĞLAK

        Bu dönemde paraya dayalı işlerinizde ve kazanımlarınızda mücadeleleriniz artacak. Mars harcatmayı sevdiğinden özel hayatınıza dayalı harcamalarınız da artabilir.

        KOVA

        Hayatınızı ilgilendirecek işlerde mücadeleleriniz artacak. Birkaç aydır hissettiğiniz yorgunluk yerini yüksek bir enerjiye bırakacak. Sakarlıklara karşı dikkatli olmalısınız.

        BALIK

        Mars sizin kadersel alanınızda hareket etmeye başlayacak. Enerjiniz düşük olacağından, ateşli hastalıklara, enfeksiyonel durumlara ve alerjilere karşı dikkatli olmalısınız.

        HANDE KAZANOVA/HABERTÜRK MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ