Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları (20 Kasım 2016)

        HANDE KAZANOVA/HABERTÜRK MAGAZİN

        KOÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün rutin işlerinizi kolay halledeceksiniz. Üzerinizden çok büyük bir yük kalkmış gibi hissedeceksiniz. Çevrenizdekilere yardım etmek, onlar için birşeyler yapmak size çok iyi gelecek.

        BOĞAGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bu pazar eğlenceli, varsa çocuğunuzla, yoksa sevdiğinizle keyifli etkiler altında olacaksınız. Maddi anlamda kendinizi güvende hissediyorsunuz. Arkadaşlarınıza yardım etmek önem kazanabilir.

        İKİZLERGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Aile hayatınızda partnerinizle birbirinizi anlamak kolay olmasa bile, özel hayatınızda kendinizi şanslı hissetmeniz mümkün. İnsanlara yardım etmek size ayrı bir haz veriyor.

        YENGEÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Yapılması gereken işlerinizin peşinden koştuğunuzda karşılığını gördüğünüz, kendinizi şanslı hissettiğiniz bir gün olabilir. Yakın çevrenizdeki insanlarla bazı anlaşmazlıklara çok takılmayın.

        ASLANGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Maddi konularda yapacağınız harcamalar sizi zorlayabilir. Yine de hayattan beklentiniz yüksek olduğu ve kendinizi şanslı hissettiğiniz için bugünü oldukça verimli kılabilirsiniz.

        BAŞAKGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Ailenizle anlaşmakta zorluklar oluşabilir. Kendi kişisel kararlarınızı onlarla paylaşırken biraz dikkatli olmalısınız. İş alanlarınızda güzel gelişmeler, duygularınızı abartmanıza neden olabilir.

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün, yakın çevrenizle anlaşmakta ve mantıklı diyaloglar kurmakta zorlanabilirsiniz. Bu süreçte iyimserliğinizi elden bırakmayın ve bitirmek istediğiniz işlerinizi başka bir güne ertelemeyin.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sosyal çevrenizde parasal konularda dengeyi oturtmakta zorlanabilirsiniz. Her şeyin para olmadığını anlamanız gerekiyor. Yaşadıklarınızı kendi ederiniz üzerinden değerlendirmeyin.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Kafanıza buyruk davranmak istiyorsunuz. Başkalarının ne dediği çok önemli değil. Özel hayatınızda kendinizi şanslı hissedeceksiniz. Dış ortamlardan alacağınız haberler keyfinizi artıracak.

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gün içinde enerji düşüklüğü, bazı işlerinizde kendinizi ortaya koyamamanıza neden olabilir. Aktif olarak dış ortamlarda bulunabilirsiniz. Parasal konularda bazı şeyleri abartabilirsiniz.

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sosyal ortamlarınızda, arkadaşlarınızla para muhabbetine girmemeye çalışın. Para alışverişlerine dikkat! Aşk alanında kendinizi mutlu hissedeceğiniz için duygularınız bugün abartılı çalışabilir.

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Kalabalık yerlerde sevdiğiniz insanla anlaşmakta zorlanabilirsiniz. Onu çok eleştirmemeye özen gösterin. Diğer taraftan ortaklaşa işlerinizde kendinizi ortaya koymak önemli olabilir.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ