Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Moda Yılbaşına özel kombin önerileri
        1

        Yılbaşında tercihiniz ev partileriyse, abartıya kaçmadan bir şıklık yakalamalısınız. Bunun için yapmanız gereken ise oldukça basit! Üzerinize giyeceğiniz balıkçı yaka siyah bluzu, sezonun trendlerinden mini kadife etekle birleştirebilirsiniz. Sade bir makyajla ve dağınık saçlarınızla partiye hazırsınız...

        2

        Yılbaşını partiyle kutlamak gibi bir düşünceniz varsa, bu kombin tam size göre. Gittiğiniz yerde hem dans ederken zorlanmayacaksınız hem de üşümeyeceksiniz... Kırmızı kadife pantolonun üzerine transparan kahve tonlarında bir gömlek tercih edebilirsiniz. Bu senenin modası, ince bantlı stilettolar da bu kombine çok iyi gitmiş. Tabii renginin de en doğru seçim olmasına dikkat etmelisiniz.

        3

        Yılbaşı gecesinde asla pantolon tercih etmem diyenlerdenseniz, bu kombinle istediğiniz görünüme kavuşabilirsiniz. En önemli şey, sizin kendinizi mutlu hissetmeniz... Bu yeşil tondaki mini elbiseyi, altın rengi stilettolarla kullanabilirsiniz. Yine aynı tonlarda olan çanta ile üç parça arasındaki uyumu yakalamış olursunuz. Makyajınız ve saçınız ise bu kombinde kesinlikle sadelikten yana olmalı...

        4

        Benim rengim ne yeşil ne kırmızı, asla siyahtan vazgeçmem diyorsanız, ister mini siyah elbiseleri tercih edin ister siyah parlak bir bluz ile birlikte kadife pantolonu tercih edin... Zaten siyah bütün asilliğini size ve etrafınıza yansıtacaktır. Sivri burunlu, bilekten bağlamalı siyah stilettolar ve üzerinde gümüş detayları olan bir clutch ile artık yılbaşı partisine hazırsınız.

        5

        Gideceğiniz partide hem şık hem de rahat olmak istiyorsanız, mini tulumunuzla ortamı büyüleyebilirsiniz. Nasıl mı? Havanın çok soğuk olacağı gerçeği sizi korkutmuyorsa ten rengi çorabınızı, korkutuyorsa opak siyah çorabınızı giyebilirsiniz. Sade ama bir o kadar da şık saatinizle kullanacağınız siyah kadife çantanız kıyafetinizi tamamlayacaktır. Şimdi tek yapmanız gereken kısa ama kalın topuklu botlarını ayağınıza geçirmek. Bir deri ceketi de unutmamak lazım...

        6

        Dar bir jean, payetli ceket ve içinde sade siyah bir bluzla, yılbaşında lüks bir otel daveti hariç her partiye gidebilirsiniz. Bu pırıl pırıl ceketin altına elbise tercih etmek istiyorsanız, yine renk olarak siyah, dar ve mini bir seçim yapabilirsiniz. Elinize alacağınız parlak küçük çantayla ceketiniz arasında bir uyum yakalayabilirsiniz. Saçlarınızda ve makyajınızda sadelikten yana olmanızda fayda var ama ruj olarak kırmızı veya bordo tercih edebilirsiniz.

        7

        Otelde bir yılbaşı yemeğine gitme planları yapıyorsanız, sırt dekolteli bu siyah düz elbise tam size uygun. Siyah favoriniz değilse bordo ve haki renkleri de tercih edebilirsiniz. Üstüne alacağınız deri ceketle spor, kürkle de daha şık bir görünüm elde edebilirsiniz. Ayakkabı olarak ise düz siyah stilettolar yeterli olacaktır. Bu kadar da sade olmak istemiyorum diyorsanız, alt kısmı payetli üst kısmı düz siyah büstiyer şeklinde bir elbise de tercih edebilirsiniz. İçeri girdiğiniz anda bütün gözleri sizin üzerinize çekecektir...

        8

        Siyahın her kumaşını üzerinize uygulayabilirsiniz. Deri siyah pantolon ve transparan siyah gömleğinizle feminen bir görüntü elde edebilirsiniz. Üzerinize giyeceğiniz uzun kaban ile bilekleri açıkta bırakan sivri burunlu ayakkabı ile olduğundan daha uzun gözükebilirsiniz. Diğer bir siyah kombin ise, daha sade bir görüntü kazandırabilir. Gittiğiniz partide, taytınızla istediğiniz kadar dans edebilirsiniz. Ayrıca siyah ceketin içine beyaz bluz ve ayağınızda kahverengi çizmeler tercih ederseniz, mükemmel bir renk uyumu yakalamış olursunuz.

        9

        Siyahlara yoğunlaşmış iken bir diğer yılbaşı kombinine geçelim. Kadife tarzım değil diyenlerdenseniz, eteğinizi ve büstiyerinizi siyah deriden tercih edebilirsiniz. Üzerinize alacağınız siyah kaban ve minik nude tonlarında çantayla yılbaşı partisine hazırsınız...

        10

        Şık bir yılbaşı partisine davetliyseniz, kombini hiç değiştirmeden üstünüze geçirin... Çünkü kadife uçuk pembe elbiseyle kahve tonlarındaki kabanın uyumu muhteşem olmuş. Bakır renkli, tek bantlı stilettolar ise kombinin en önemli unsuru. Bronz tonlarda yapacağınız makyajla ve saçınıza çektireceğinz düz fönle, şık davetlerin en gözde ismi olabilirsiniz.

        11

        Yılbaşının vazgeçilmez rengi kırmızı, partilerin de vazgeçilmez rengi... Sezonun modası pileli ve kabarık etekleri yılbaşı davetlerinizde de kullanabilirsiniz. İlk kombindeki gibi siyah tüllü eteğinizi gri bir bluzla ve üzerinize alacağınız deri ceketle birleştirebilirsiniz. Altın kemer detayı ve stilettolarınızla kombininizi tamamlayabilirsiniz. İkinci kombinde, kırmızı kabarık eteği nude bir bluz ve stilettoyla kombinlediğinizde yılbaşında hem gece hem de gündüz davetlerine katılabilirsiniz. Üçüncü kombinde gümüş eteği bakır stiletto ile kombinledikten sonra kırık beyaz büstiyeri tercih edin. Üzerinize alacağınız deri ceketle artık hazırsınız...

        12

        Katılacağınız partilerde sıradan ama rahat bir tarz benimsemek istiyorsanız, bol kazaklarınızı eteklerinizle kombinleyebilirsiniz. Stilettolarınızı ya da bootielerinizi bu kombin altında kullanabilirsiniz.

        13

        Yılbaşı yemeklerine uygun iki kombin daha! Bu sefer parlak gümüş renkli pantolonu daha soğuk renklerde bir triko ve yine gümüş rengi stilettolar ile tamamlayabilirsiniz. Öte yandan etek giymek isterseniz, ikinci kombin çok ideal. Desenli uçuk pembenin üzerine yine soğuk bir gri kullanılmış. Uçuk pembe stilettolarla da klasik ama iddialı bir görünüm elde edilmiş. Unutmayın, altın rengine sıcak renkler, gümüşe ve uçuk pembeye ise daha soğuk renkleri kullanmalısınız.

        14

        Yılbaşını evinde rahatça geçirmek isteyenleri unutmadık! Evimde sevdiklerimle vakit geçirmek en sevdiğim şey diyorsanız, bu pijama takımı ve peluş terlikler tam size göre.

        15

        Yılbaşına evinde yatağında gireceklerdenseniz, bu peluş tulumlar ve peluş terliklerle birlikte harika ve sıcacık bir yılbaşı akşamı geçirebilirsiniz.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ