Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları... (07 Şubat 2017)

        Bugün Merkür Kova burcuna geçiyor. 2 hafta boyunca iletişimimizde mantıklı, özgür, orijinal ve sabit fikirli olabiliriz. Karamsarlıktan ve sırf iş konuşmaktan kurtuluyoruz, Merkür’ün etkisiyle toplumsal olaylar, konular daha fazla ilgimizi çekecek. Bu dönemde sosyalliğimiz artabilir.

        KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Merkür 2 hafta boyunca sizin sosyal çevre ve arkadaşlık evinizde ilerliyor. Arkadaşlarınızla paylaşımlarınız artabilir. Geleceğinize yönelik atılım ve konuşmalarınızı hızlandırabilirsiniz.

        REKLAM

        BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Kariyer evinizde ilerlemeye başlayan Merkür, 15 gün boyunca bu alanda konuşma ve görüşmelerinizi hızlandıracak. Patronlarınız veya üstlerinizle konuşmalarınızı artırabilirsiniz.

        İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Merkür, medya, yabancı ortaklı işler, seyahat, eğitim, ticaret alanlarınızda 2 hafta boyunca iletişiminizi hızlandıracak. Önemli iş görüşmeleri ve konuşmaları gündeme gelebilir.

        YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        2 hafta boyunca ortaklaşa giderleriniz, banka işlemleriniz, vergi, kredi, nafaka, miras alanlarınızda uğraşılarınızı artırabilirsiniz. Yaşamı biraz farklı bir şekilde sorgulayabilirsiniz.

        ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Merkür, 2 hafta boyunca özel hayatınız veya ortaklı işlerinizde becerilerinizi ortaya koymanıza neden olacak. Sevdiğiniz insanla konuşmak ve paylaşım içine girmek iyi olacak.

        REKLAM

        BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İşinizde zorlandığınız alanlar varsa becerilerinizi geliştirebilir, iletişiminizle iş arkadaşlarınızla uyumlu işler çıkarabilirsiniz. Sağlığınızı gözden geçirmek için uygun bir dönmdeseniz.

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Aşk hayatınızda duygularınızı dile getirebilir, sorunlarınıza çözüm bulmakta zorlanmayabilirsiniz. Yaratıcılığa dayalı işlerinizde bireysel, farklı yönlerinizi ortaya koyacaksınız.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Merkür 2 hafta boyunca ev ve aile evinizde hareket etmeye başlıyor. Evinizle ilgili sorunlara kalıcı ve çözümodaklı yaklaşabilirsiniz. Emlak, alım, satım işleri gündeme gelebilir.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Yakın çevre evinizde hareket etmeye başlayan Merkür, satış, reklam, yayıncılık, teknoloji, öğrenim ve iletişim alanlarınızda rahat ve etkili hareket etmenize neden olacak.

        REKLAM

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Merkür, para ve sahip olduğunuz değerler alanınızda ilerlemeye başlıyor. Maddi konularda zorlandığınız konular üzerine kafa patlatabilir ve çözüm bulabilirsiniz.

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Merkür, 2 hafta boyunca sizin kişisel alanınızda dolaşacak. Önemli görüşmeler gündeme gelebilir. İfadeniz rahatlayacağından, artık plan ve projelerinizi konuşabilirsiniz.

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Merkür, kadersel alanınızda hareket etmeye başlıyor. Önemli planlarınız varsa bu 2 hafta boyunca harekete geçmemelisiniz. Geçmişe dair şeyleri anmak bu dönem hızlanabilir.

        HANDE KAZANOVA/HABERTÜRK MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ