Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları... (09 Şubat 2017)

        Bugün Güneş’in Uranüs’ten alacağı olumlu etkilerle hayata fazlasıyla geniş bir çerçeveden bakmayı başarabiliriz. Heyecan verici ve harekete geçirici işbirliklerine ya da girişimlere açık olabiliriz. Farklı kültürden insanlarla daha fazla ortak noktada buluşabilir ve sosyalliğimizi artırabiliriz.

        KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Arkadaşlarınızla beraber heyecanlı işlere kalkışma isteğinizle güne “Merhaba” diyeceksiniz. Çevrenizi ve işteki insanları fikirlerinizle etkilemeniz bugün hiç de zor olmayacak.

        REKLAM

        BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Önünüzdeki dönem için planlı davranmak yarar sağlayabilir. İş alanlarınızda sezgileriniz sizi esnek kılabilir. Bir işi kendi lehinize çevirerek görüşmelerinizi hızlandırabilirsiniz

        İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Maddi konularda üreteceğiniz çözümler işinize yarayabilir. Arkadaşlarınız size sunacakları fırsatlarla hayatınıza farklı işler katabilirler. Gelecek konusunda umutlusunuz.

        YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Ortak para alanlarınızda para idaresini kimse sizin kadar iyi yapamaz, bu işin takdirini patronlarınızdan alabilirsiniz. Farklı ve değişik olan her şey fazlasıyla ilginizi çekebilir.

        ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Parasal konularda içiniz rahat olacak. Özel hayatınızda sevdiğiniz insanla seyahat planları sizi mutlu kılabilir. Birden fazla iş teklifiyle geleceğinizi şekillendirebilirsiniz.

        REKLAM

        BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Ortaklaşa para alanlarınızda ne yapılması gerektiğini bileceksiniz. İşlerinizi iyi planlayın ve değişik şeyler denemekten korkmayın. Sosyalliğiniz gece saatlerinde yerini sakinliğe bırakabilir.

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Hırslı yanlarınız ortaya çıkabilir. Ailevi konularda alacağınız kararlar etkili olacak. Özel hayatınızda işler istediğiniz gibi gelişiyor. Aşk hayatınızda değişik işlerin peşinden gideceksiniz.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Uzak çevrenize dair alacağınız kararlar etkili olacak. Aile ilişkilerinizde ve ev hayatınızda yapılması gereken işlerinizde farklı çözümler üretmenin yollarını bulacaksınız. Enerjiniz artıyor.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bilişime yönelik işlerinizde yararlı etkiler altındasınız. Yakın çevrenizle yapılacak faaliyetler sizi mutlu edebilir. Yaratıcılığa dayalı işlerinizde iletişim gücünüzü kullanacaksınız.

        REKLAM

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Hayata karşı biraz daha rahat olmalısınız. Aile hayatınızdaki para konuşmaları sizi heyecanlandırabilir. Bir ev almayı düşünüyorsanız değişik teklifler sizi çok heyecanlandırabilir.

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün yapılması gereken günlük işlerinizi halledebilirsiniz. Sizi heyecanlandıran birçok şey gün içinde karşınıza gelebilir. Hayata umutla ve biraz da orijinal yaklaşacaksınız.

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Harekete geçmemeniz gereken bir zaman dilimindesiniz. İçgüdüsel olarak neyin, ne kadar ettiğini iyi tahmin edecek ve beklenmedik para kazançlarına açık olacaksınız.

        HANDE KAZANOVA/HABERTÜRK MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ