Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları... (26 Şubat 2017)

        Bugün doğduysanız; kurnaz, akıllı, uyanık, meraklı ve sosyal bir insansınız. Her şeye kolay yoldan ulaşma isteğinizin önüne geçmeli, kendi hayatınız için harekete geçmekten korkmamalısınız. Sempatik ve akıllı taraflarınız insanları ilgilendiren her türlü işte size başarı getirecek. Bu sene hayatınızda büyük değişimler yaşanacak, bu konuda hazırlıklı olun.

        KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Güneş tutulması kadersel olarak beklenmedik olayları tetikleyebilir. Çok önemli girişimlerden kaçının. Sağlığınıza dikkat edin. Fırsatlar yakın çevrenizden gelse bile hemen harekete geçmeden önce etraflıca araştırmalarınızı yapın.

        REKLAM

        BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Güneş tutulması, sosyal çevrenizde bir hareketlenmeye sebep olabilir. Sürpriz gelişmelere açık olmalısınız. Gruplara, organizasyonlara ve davetlere yönelik bir işle uğraşıyorsanız, bu süreçte gerçekçilikten uzaklaşmadan yola çıkın.

        İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Kariyer ve iş konularınıza her zamankinden daha fazla özen göstermelisiniz. Bu tutulmada iş ve kariyer hayatınızda beklenmedik hareketlenmelere açık olacaksınız. Etrafınızda sürpriz gelişmeler, beklenmedik olaylar cereyan edebilir.

        YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Eğitim ve iletişim faaliyetleriniz fazlasıyla hızlanabilir. Yurtdışı seyahatleri ve yabancılarla yapılacak işler gündeme gelecek. Aynı zamanda iletişim, ulaştırma, pazarlama, taşımacılık, medya ve bilişim sektörlerinde gelişmeler yaşanabilir.

        ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        REKLAM

        Ortaklaşa işlerinizde sürpriz gelişmeler olabilir. Başkalarının parasal durumundaki değişimler sizin üzerinizde önemli etkiler yaratabilir. Kredi veya borç almak ya da başkalarını da bağlayan girişimlerde bulunmak için hedefe iyi odaklanmalısınız.

        BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Ortaklaşa işlerinizde ve özel ilişkilerinizde hızlı ve sürpriz gelişmeler bu tutulmayla beraber ön plana çıkacak. Karşılıklı ilişkiler önem kazanıyor. Yeni ilişkiler, ortaklıklar, özellikle iş konularında yeni ve önemli anlaşmalar gündeme gelebilir.

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Güneş tutulması sizin iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda gerçekleşecek. İşinizle ilgili konularda beklenmedik olaylara, sürpriz gelişmelere gebesiniz. Yeni bir projeye dahil olabilirsiniz. Günlük hayatınızın akışında da birtakım önemli değişimler oluşabilir.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Aşk evinizde bir Güneş tutulması gerçekleşiyor. Bu süreçte aşk hayatınızda hızlı ve sürpriz gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Özellikle eğer esnek olmayı başarırsanız hem iş hem de özel hayatınızda işleriniz rast gidebilir.

        REKLAM

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Eviniz ve ailenizle ilgili konularda beklenmedik olaylar karşınıza gelebilir. Ev değiştirebilir, aile içinde beklenmedik kararlar alabilirsiniz. Bu alanlarda gerçekçi ve özellikle de kararlı olursanız zorlukların altından kolaylıkla kalkabileceksiniz.

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Yakın çevrenizle ilgili konularda ve iletişimsel olaylarda beklenmedik gelişmeler söz konusu olabilir. Bu hızlı gelişmeler özellikle eğitimle, yayıncılıkla, sanatla, haberleşmeyle ve zihinsel aktivitelerle alakalı olabilir. Bu süreçte iletişimiz fazlasıyla hızlanabilir.

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Güneş tutulması, sizin para evinizde gerçekleşecek. Parasal konular beklenmedik olaylarla daha da hızlanabilir. Yine bu süreçte elinize yüklü bir miktar para geçebilir. Aynı zamanda harcamalarınızı dengede tutmak durumunda kalabilirsiniz.

        REKLAM

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bu tutulma zamanında hayatınızla ilgili sürpriz gelişmelere açık olacaksınız. Önemli değişimler karşınıza gelebilir ve siz çok önemli kararlar almak durumunda kalabilirsiniz. Hayatınızın yapısı değişiyor. Paniğe kapılmadan hareket etmelisiniz.

        HANDE KAZANOVA / HABERTÜRK MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ