Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları... (27 Şubat 2017)

        Haftaya, Güneş tutulmasından aldığımız enerjilerle gergin başlayabiliriz. Bugün, Mars-Uranüs kavuşumuyla sürpriz enerjilere açık olmalıyız. Anlık çıkışlardan kaçınmak önemli olacak. Özgürlüğümüz önem kazanabilir. Otorite figürleriyle anlaşmak kolay olmayabilir. Birilerinin bizi engellediğini düşünebiliriz. İşlerimizde disipline olmaya çalışalım. Başka insanlardan kolay etkilenebiliriz. İlişki gezegeni Venüs, cumartesi günü gerilemeden önce önemli işlerimizi tamamlamaya çalışalım.

        KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Kişisel girişimlerinizde beklenmedik fırsatlar devreye girebilir. Hızlı davranmak istemeniz sakarlıkları tetikleyebilir. Farklı davranmak hoşunuza gidecek ama anlayışsızlıktan kaçının.

        REKLAM

        BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bu birkaç gün, beklenmedik olaylara karşı hazırlıklı olmalısınız. Kariyeriniz, iş hayatınız veya ailenizle ilgili konularda gizli oluşumlar söz konusu olabilir. Bilinçaltınızı iyi organize etmeye çalışın.

        İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sosyal çevre alanlarınızda hızlı hareket etmeye meyillisiniz. Değişik fırsatlar devrede olacak. Çevrenizdeki insanlara ve etrafınızdaki olaylara karşı çok sabırsız ve anlayışsız davranmamalısınız.

        YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İş ve kariyer alanlarınızda beklenmedik etkiler devreye girebilir. Değişik fırsatlarla karşılaşabilirsiniz ama anlık tepkileriniz önemli olacak. Göz önünde olacağınız yerlerde dikkatli olmalısınız.

        ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Uzak yolculuklarda beklenmedik etkilere açık olabilirsiniz. Tedbirli olun ve ani hareketlerden kaçının. Eğitim, seyahat, medya veya yabancılarla yapacağınız işlerde enerjiniz yüksek olabilir.

        REKLAM

        BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Tehlikeli yerlerden ve durumlardan uzak durun. Ortaklaşa para alanlarınızda beklenmedik fırsatlarla hareket edebilirsiniz ya da sevdiğiniz insanın bu şekilde hareket ettiğine şahit olabilirsiniz.

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün, özel yaşantınız açısından fırsatlarla dolu bir gün olabilir. Mars ve Uranüs’ün enerjisi yüksek olduğundan ya siz sevdiğinize karşı ya da o size karşı biraz anlayışsız ve sabırsız olabilir.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İş alanlarınızda veya sağlığınızda beklenmedik etkilere karşı uyanık olun. Bugün, fırsatlarla ve beklenmedik etkilerle dolu bir gün olabilir. Beraber çalıştığınız insanlara karşı sabırsız olmamalısınız

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Aşk hayatınızda farklı ve hızlı bir şekilde hareket etmek isteyeceksiniz. Enerjiniz çok yoğun ve yüksek olacağından risk içeren işlerinizde enerjinizi doğru yönlendirmeye özen göstermelisiniz

        REKLAM

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Ev ve aile alanlarınızda ilginç deneyimler ve fırsatlar sizi bekliyor olacak. Sabırsız ve biraz da yüksek enerjinizle kolay tepki vermeye açıksınız. Bugün, ev kazalarına karşı çok dikkatli olun.

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Araba kullanırken veya kısa gezilerinizde beklenmedik etkilere açıksınız. Bu, biraz da sizin dikkatsiz hareket etmenizden kaynaklanabilir. Yakın çevrenizdeki insanlar fırsatlarınızı artırabilir.

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Parasal konularda beklenmedik fırsatlarla hareket edebilirsiniz. Maddi anlamda fırsatlarınız çok yüksek olabilir. Bir yandan da beklenmedik etkilerle elinizden bir miktar para çıkabilir.

        HANDE KAZANOVA / HABERTÜRK MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ