Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam İstanbul'da elektrik ne zaman gelecek? (4 Mart 2017)

        İstanbul'da elektrik ne zaman gelecek? sorusu elektrik arızası ve bakım-onarım çalışması yapılan ilçelerde oldukça soruluyor. Peki elektrikler ne zaman gelecek? İşte ilçe ilçe elektrik bakım-onarım çalışmaları

        ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK?

        BEDAŞ tarafından duyurulan planlı kesintiler dahilinde farklı ilçelerde belirli saat aralıklarında elektrik bakım çalışmaları yapılacak. İşte planlı kesinti listesi;

        • ●19 MAYIS Mh., DİZDARİYE Mh., FATİH Mh., CUMHURİYET Mh., PINARTEPE Mh., ATATÜRK Mh., (BÜYÜKÇEKMECE İlçesi) ve civarında 10:00-17:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.
        • ●MERKEZ Mh., MERTER Sk., (GÜNGÖREN İlçesi) ve civarında 10:00-19:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.
        • ●DEMİRKAPI Mh., 1. Sk., 2. Sk., AKYILDIZ Sk., ALİCAN Sk., BAĞCILAR ASFALTI Cd., BEGONYA Sk., BATTAL Sk., BİLGE Sk., ÇAĞLAYAN Sk., ÇINAR Sk., EBABİL Sk., GONCA Sk., KASIMPATI Sk., MEVLANA Sk., MİNE Sk., OĞUZHAN Sk., ORKİDE Sk., PAPATYA Sk., ŞEHİTLER Sk., YONCA Sk., (BAĞCILAR İlçesi) ve civarında 08:00-18:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.
        • ● HADIMKÖY Mh., ELVAN Sk., HADIMKÖY Cd., AYASOFYA Cd., (ARNAVUTKÖY İlçesi) ve civarında 10:00-14:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.
        • ● TÜRKOBA Mh., DİLBER 2 Sk., DOST 2 Sk., DAMLA 3 Sk., DALGIÇ 1 Sk., ESKİ ÇATALCA YOLU Cd., BAHAR 3 Sk., DEĞİRMEN YOLU Cd., (BÜYÜKÇEKMECE İlçesi) ve civarında 09:00-16:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.
        • ● ŞENLİKKÖY Mh., ADAKALE Sk., KIR Sk., KIRSERDAR Sk., MAHİRLER Sk., OTLUKBELİ Sk., SAÇI Sk., ÜLKEM Sk., (BAKIRKÖY İlçesi) ve civarında 10:00-13:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.
        • ●ORUÇREİS Mh., 625. Sk., 626. Sk., (ESENLER İlçesi) ve civarında 09:00-17:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.
        • ●ULUS Mh., İSMETPAŞA Cd., KIZAK Sk., GARAJYOLU Sk., İSTİKLAL Cd., MUSTAFA KEMAL 1 Cd., İNCE Sk., İPEK 2 Sk., İLİM Sk., MURAT ÇESME Mh., MİLLİ GÜVENLİK Sk., ZEMİN Sk., KARBEYAZ Sk., GARAJYOLU Sk., AKA Sk., YELKEN 3 Sk., GEMİCİ 1 Sk., (BÜYÜKÇEKMECE İlçesi) ve civarında 09:00-16:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ