Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan haftalık burç yorumları 05-11 Haziran
        1
        2
        3

        Koç Burcu:

        Bu haftabaşı, yakın çevrenize karşı konuşmalarınız hızlanabilir. İçten, samimi duygularınızla sevdiklerinizle paylaşımınızı arttırabilirsiniz sevgili Koç ve yükselen Koçlar. Özel hayatınıza ve ortaklı işlerinize daha fazla zaman ayırmanız gerekebilir

        4

        Salı günü itibarıyla para konusunda önemli fırsatlar karşınıza gelebilir. Giyime, kuşama, parfüme, güzellik malzemelerine, kuaför, eğlenceye daha fazla vakit ayırabilir, bu alanlarda veya güzel eşyalara harcamalarda bulunabilirsiniz. Çarşamba günü itibarıyla yakın çevrenizle iletişiminiz daha hızlanmaya başlayacak. Tartışmalar, irtibatlar, konuşmalar çok sayıda kontak gündeme gelebilir. Anlaşmalar yapmak için de uygun bir dönem olacak.

        5

        Cuma günü yay burcunda bir dolunay meydana geliyor. Bu dolunay, seyahat, eğitim, medya ve hukuk alanlarınızda önemli sonuçları hayatınıza taşıyabilir. Gitgelleriniz yüksek olabilir, yakın çevreniz ve uzak çevreniz arasında denge sağlamak önemli olacak.Yine uzakta bulunan akrabalarınızdan alacağınız haberler devrede olabilir. Yine bu tarihte Jüpiter in düzelmesi ilişkilerinizdeki fırsatların ve şansların bundan sonraki dönemde daha etkili bir şekilde karşınıza gelmesi anlamına geliyor.

        6

        Boğa Burcu:

        Bu haftabaşı sevdiğiniz insanın hayatına veya isteklerine göre kararlar alabilirsiniz sevgili Boğa ve yükselen Boğalar. Maddi konularda konuşmalarınızı ve görüşmelerinizi arttıracağınız gibi önemli parasal anlaşmalar gündeme gelebilir.

        7

        Salı gününden sonraysa artık kendinize, dış görüntünüze, fiziki güzelliğinize önem vermeye başlayacaksınız. Bu üç haftalık süreç içerisinde alışveriş yapmaktan, gezmekten dolaşmaktan keyif alacaksınız. Çarşamba günü itibarıyla daha fazla parayı konuşacaksınız, daha fazla ticari becerilerinizi ortaya çıkarmak isteyeceksiniz; aklınız daha mantıklı, daha pratik, çalışacak. Birden fazla iş bağlantısı kurmak, yine paraya dayalı görüşmeler ve konuşmalar yapmak için de uygun zamanlar içine giriyorsunuz.

        8

        Cuma günü yay burcunda bir dolunay meydana geliyor. Bu dolunay ortaklaşa para alanlarınızda oluşacak. Ortaya çıkacak bir borç veya para ödemesi, sizi sıkıştırabilir veya daha fazla parasal konulara odaklanabilirsiniz. Etrafınızda yaşayacağınız olaylar farklı bir anlayış kazandırabilir. Yine bu tarihte Jüpiter’in düzelmesiyle beraber iş, hizmet alanlarınızda daha fazla seçeneğin ve fırsatın karşınıza çıkması yoğunlaşabilir.

        9

        İkizler Burcu:

        Bu haftabaşı hayatınıza dair konuşma ve görüşmelerinizde hızlanmalar yaşanabilir sevgili İkizler ve yükselen İkizler. Çocuklarınızla veya aşkınızla ilgili konular öğleden sonra yerini iş ve sağlık alanlarınıza bırakacak.

        10

        Salı gününden sonra ilişkilerinizde geri çekilmeler söz konusu olabilir. Kendinizi normal hayattan izole edebilirsiniz. Sosyal ortamlardan biraz uzaklaşmak, gerek ikili ilişkilerinizde, gerekse sosyal ilişkilerinizde birazcık daha geri planda olmak, daha çok hoşunuza gidecek. Yine aşk ilişkilerinizde kendinizi kurban edebilirsiniz ya da ilişkinizde birtakım sorunların ve problemlerin su üstüne çıktığını görebilirsiniz. Çarşamba günü itibarıyla artık tam anlamıyla kendinizi rahat ifade etmeye başlıyorsunuz sevgili İkizler ve yükselen ikizler. Konuşma ve görüşmeleriniz artabilir. Kafanızdaki plan ve projeler için harekete geçebilirsiniz.

        11

        Cuma günü yay burcunda bir dolunay meydana geliyor. Birkaç gün boyunca özel hayatınızda ve ikili ilişkilerinizde bazı hassaslıklara açık olabilirsiniz. Kendi hayatınıza odaklandığınız bu dönem partnerinizin hayatındaki olaylarda önem kazanabilir. Dengeyi iyi sağlayın. Yine aynı gün jüpiter’in düzelmesiyle beraber aşkta fırsatlarınız ve olasılıklarınız artıyor. Aynı şey çocuklarınızın hayatı veya bebek beklentileriniz için de geçerli olabilir.

        12

        Yengeç Burcu:

        Bu haftabaşı, ev ve aile hayatınıza odaklı başlayan gününüz öğleden sonra yerini daha eğlenceli konu ve olaylara bırakabilir sevgili yengeç ve yükselen Yengeçler. Aşkınızla iletişiminiz hızlanacak. Varsa çocuğunuzla ilgili ayrıntılara odaklanabilirsiniz.

        13

        Salı günü itibarıyla arkadaşlarınızla olan bağlantılarınızın kuvvetlendiğini görüyoruz. Artık onlarla daha fazla iletişim içinde olmak, daha fazla ilişki kurmak isteyebilirsiniz. Arkadaşlarınızla, dostlarınızla bir araya gelmek; önemli organizasyonlar ve davetlerde kendinizi göstermek öne çıkabilir. Çarşamba günü itibarıyla artık iletişimizde geri çekilebilirsiniz. Kendinize yönelik olacaksınız. Bu süreç esnasında çok fazla gözlemsel olabilirsiniz. Önemli planlarınızı kimseyle paylaşmayın, kafanızdaki planları hayata geçirmek için biraz daha beklemeniz gerekebilir.

        14

        Cuma günü yay burcunda bir dolunay meydana geliyor. Dolunay, iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda bazı hassaslıkları hayatınıza taşıyabilir. Bir iş seyahati oluşabilir veya iş, hizmet alanlarınızda bazı sonuçlara ulaşabilirsiniz. Herşeyi gözünüzde büyütmeyin ve sağlığınıza gereken özeni gösterin. Yine bu tarihte jüpiter’in düzelmesiyle beraber ev, aile ve yuva alanlarınızda oldukça şanslı ve fırsatlı bir döneme giriyorsunuz.

        15

        Aslan Burcu:

        Sosyal ortamlarınızda arkadaşlarınıza karşı anlayışlı, doğru ve güzel yaklaşımlarınız olabilir sevgili Aslan ve yükselen Aslanlar. Öğleden sonra ilgi alanınız ev ve ailevi konulara kayacak. İşlerinizi tamamladıktan sonra kendi kabuğunuza çekilebilirsiniz.

        16

        Salı gününden sonra kariyer hayatınızda güzel ilişkilere doğru ilerleyebilirsiniz. Patronlarınızla ilişkileriniz kuvvetleneceği için onlardan isteyeceğiniz, talep edeceğiniz zam, terfi, pirim gibi konuları bu tarihten sonra yapmalısınız. Toplumsal konularda ilişkilerinizi kullanabilecek, kendinizi daha fazla ön plana alacaksınız. Çarşamba günü itibarıyla sosyal çevre iletişiminiz artmaya başlayacak. Önünüzdeki 15 gün boyunca aktivitelere ve organizasyonlara katılabilirsiniz. Yine dostlar arasındaki iletişimi sağlamak size düşebilir.

        17

        Cuma günü yay burcunda bir dolunay meydana geliyor. Bu dolunay sizin aşk hayatınızı tetikleyecek. Çocukla ilgili oluşumlar, bazı sanatsal işlerinizin karşılığını almak önem kazanabilir. Aşk olgusu önem kazanıyor. Daha çok özel hayatınıza odaklanmak durumunda kalabilirsiniz. Yine aynı gün jüpiter’in düzelmesiyle beraber iletişimselalanlarınızda güzel açılımlar, şanslar yakalayabilirsiniz.

        18

        Başak Burcu:

        Bu haftabaşı parasal konularda öğlen saatlerine kadar önemli kararlardan kaçınmalısınız sevgili Başak ve yükselen Başaklar. Bir yandan da tamamlamanız gereken işleriniz üzerine eğilebilirsiniz. Yakın çevrenizle paylaşımlarınız artacak.

        19

        Salı gününden sonra tam anlamıyla seyahatleriniz ve eğitim konuları öne çıkıyor. Uzun yolculuklardan, yeni tekniklerden, yeni deneyimlerden keyif alacaksınız. İlginç ve yabancı insanlarla bir araya gelme ihtimaliniz çok yüksek. Bu insanlar hayatınıza ve kariyerinize yönelik konularda size güzel kapılar açabilir. Çarşamba günü itibarıyla işle ilgili önemli konuşmalar ve yazışmalar içine gireceksiniz. İşinizle ilgili seyahatler de gündeme gelebilir. İletişiminiz artacak. Geleceğe dönük planları formüle etmenin ve uzun vadeli hedeflerinizi gözden geçirmenin tam zamanı. Yine kariyerinizi bağlayan konularda kendinizi göstermek, ifade etmek, daha fazla konuşmak isteyebilirsiniz.

        20

        Cuma günü yay burcunda bir dolunay meydana geliyor. Bu dolunay ev ve aile hayatınızda önemli sonuçları ve konuları hayatınıza taşıyabilir. Kariyer hayatınız ve aile yaşantınızı dengeye sokmaya çalışmalı, aile büyüklerinizle gerilimlerden uzak durmalısınız. Yine bu tarihte Jüpiter’in düzelmesiyle beraber parasal işlerinizde açılmalar, rahatlamalar görebilirsiniz.

        21

        Terazi Burcu:

        Bu haftabaşı tanıdığınız insanların karşınıza getireceği teklifler, plan ve projeler üzerine eğilebilir, dış ortamlarınızda kendinizi iyi ifade edebilirsiniz sevgili Terazi ve yükselen Teraziler. Önemli sorumluluklarınız olabilir.

        22

        Salı günü itibarıyla parasal konularda ilişkilerinizi güçlendireceksiniz. Sıkıntı yaşadığınız, alacağınızı almakta zorlandığınız bir durum varsa bu süreçte bu alacaklarınızı tahsil edebilirsiniz. Partnerinizin finansal durumundaki gelişmeler, sizi mutlu edecek. Paylaşımcı ve uzlaşmacı olmak size kazandırabilir. Hayatınızı değiştirecek insanlarla güzel ilişkiler içinde bulunabilirsiniz. Bu süreçte sahiplenici ve kıskanç tavırlarda bulunmak, özellikle sizi yorabilir ve ilişkilerinizi etkileyebilir sevgili Teraziler.

        23

        Çarşamba günü itibarıyla her türlü eğitim ve bilgi almaya yönelik aktivite için uygun zamanlara giriyorsunuz.Yurtdışı ve yabancılar, eğitim, yayıncılık, medyayla ilgili konularda yapacağınız konuşmalar ve anlaşmalar karşınıza gelebilir. Cuma günü yay burcunda bir dolunay meydana geliyor. Birkaç gün boyunca yakın çevre ilişkileriniz, akraba, kardeşler, kuzenler, arkadaşlar gündeminize yerleşebilir. Hassaslıklara açık olacaksınız. İhmal ettiğiniz insanlarla arayı kapatmalı ve yakınınızda bulunan insanlara daha fazla önem vermelisiniz. Yine bu tarihte Jüpiter’in düzelmesiyle beraber kişisel alanınızda şansınız artmaya başlayacak. Karşınıza güzel seçenekler gelebilir.

        24

        Akrep Burcu:

        Bu haftabaşı, ortaklaşa para konularında olumlu etkiler altında olacaksınız yalnız önemli kararlarınızı öğleden sonra yapmaya özen gösterin. Kişisel istek ve beklentileriniz artmaya başlayacak sevgili Akrep ve yükselen Akrepler.

        25

        Salı gününden sonra ikili ilişkiler ve ortaklıklarda yaşadığınız olumsuz giden konuları düzeltme şansını yakalayabilirsiniz. Özellikle ortağınızla ve eşinizle yaşadığınız birtakım anlaşmazlıkları geride bırakma şansınız var. Aynı zamanda yasal konularda şansınızın artması ve uzlaşma sağlanması gibi olumlu etkileriniz de devrede olacak.

        26

        Çarşamba günü ve sonrasında ortaklaşa parasal konularda kafanız çözüme yönelik çalışacak. Kolay çözümler üreteceksiniz. Bir yandan aklınızda yeni fikirler belirecek ve hesabınızı-kitabınızı iyi bileceğiniz bir sürece ilerleyeceksiniz. Cuma günü yay burcunda bir dolunay meydana geliyor. Dolunay, parasal konuları hayatınızın merkezine yerleştirebilir. Para hesabınızı iyi yapmalı, dengenizi bu dolunay iyi sağlamalısınız zira aşk hayatınız ve eğlenceye dayalı harcamalarınız fazla olabilir ve sizi yanıltabilir.

        27

        Yay Burcu:

        Bu haftabaşı öğlene kadar sosyal çevre konularınız öne çıkmaya başlayacak sevgili Yay ve yükselen Yaylar. Daha fazla kalabalık ve grupsal işlerinizle uğraşabilirsiniz. Öğleden sonraysa biraz kendinizi durgun ve isteksiz hissetmeye başlayabilirsiniz.

        28

        Salı günü itibarıyla iş ortamınızdaki insanlarla ilişkilerinizi artık daha fazla ön plana çıkartacaksınız. Onlarla uyumlu işler çıkarmak sayesinde başarının daha kolay bir şekilde karşınıza geldiğini göreceksiniz. Sağlığınızda tatlı ve kilo yapan yiyeceklerden uzak durmaya çalışın. İş hayatınıza çok fazla vakit ayırmanız gereken bu dönemde biraz tembelleşebilir, günlük egzersizlerinizi aksatabilir, istenmedik abur cuburlara yönelebilirsiniz.

        29

        Çarşamba günü itibarıyla artık ikili ilişkiler ve özel hayatınızda sorunlarınızı çözümlemek için doğru ve etkili bir 2 hafta başlıyor. Sevdiğiniz insanla iletişiminizi artırabilir, konuşmalarınızı hızlandırabilir, onunla daha fazla bağ kurmaya özen gösterebilirsiniz. Cuma günü yay burcunda bir dolunay meydana geliyor. Dolunay, bazı hayati kararlar almanıza neden olabilir. Hayatınızın sorumlulukları daha fazla ön planda olacak ama bir yandan da özel hayatınızda olup bitenlerle, partnerinizle uğraşmak durumunda kalacaksınız. Onunla olan ilişkinizde daha anlayışlı olmaya çalışmalısınız. Yine bu tarihte Jüpiter düzeliyor. Sosyal çevre alanlarınızda güzel açılımlar, fırsatlar elde edebilirsiniz.

        30

        Oğlak Burcu:

        İş ortamınızda beraber çalıştığınız insanlarla bu haftabaşı iyi anlaşacaksınız sevgili Oğlak ve yükselen Oğlaklar. İş alanlarınız bir kaç gün boyunca yerini, arkadaşlarınıza ve sosyal çevrenize bırakacak. Arkadaşlarınızla paylaşımlarınızı arttıracaksınız.

        31

        Salı günü itibarıyla kendinizi aşk hayatınızda ortaya koyacaksınız. Bu dönemde flörtler ortaya çıkabilir. Sevdiğiniz insanla keyifli, güzel günler geçireceksiniz ama eğer kalbiniz boşsa bu süreçte tam da istediğiniz gibi bir insan bulma ihtimaliniz çok yüksek. Çarşamba günü itibarıyla yanınızda çalışanların becerilerinden istifade edebileceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Aynı şekilde siz de birilerinin yanında çalışıyorsanız daha düzenleyici, daha organize olmak önemli olabilir. Sorunların çözümüne inmek açısından da uygun zamanlar içinde olacaksınız.

        32

        Cuma oluşan Dolunay, kadersel alanınızda gerçekleşiyor. Kontrolünüz dışında gelişecek olaylara karşı dikkatli olmalısınız sevgili Oğlak ve yükselen Oğlaklar. Hesapta olmayan birtakım gelişmeler karşınıza çıkabilir, bir olayın iç yüzüyle karşılaşabilirsiniz. Her şeyi biraz doğal akışına bırakmalı, şartları bu dönemde çok fazla zorlamamalısınız. Yine bu tarihte Jüpiter’in düzelmesiyle beraber kariyerinizde daha hızlı ilerleyeceğiniz fırsatlar karşınıza gelebilir.

        33

        Kova Burcu:

        Bu haftabaşı aşk mevzularınız önem kazanacak sevgili Kova ve yükselen Kovalar. Çocuklarla olan ilişkileriniz de devrede olabilir. Öğleden sonra enerjiniz yükselmeye başlıyor. Göz önünde olacaksınız ve çok çalışacaksınız.

        34

        Salı gününden sonra yuvanızda vakit geçirmek, ailenize zaman ayırmak, onlarla ilişki içinde olmak hoşunuza gidecek. Yine ev, dekorasyon, tadilat, tamirat, boya, badana gibi işleriniz varsa bu tarihten sonra yapabilirsiniz. Çarşamba günü itibarıyla artık aşkı konuşmak, aşk hayatınızda sorunlarınız varsa bunları halletmek, çocuğunuz varsa onunla iletişiminizi daha da artırmak niyetindesiniz. Sanatsal işlerinizde görüşmeler ve konuşmalar hızlanabilir.

        35

        Cuma günü yay burcunda bir dolunay meydana geliyor. Bu dolunay sosyal çevreniz ve arkadaşlarınızla aranızda bazı sorunları tetikleyebilir. Ya da onların sorunları daha fazla önem kazanmaya başlayabilir. Özel hayatınız ve sosyal çevreniz arasındaki dengeyi iyi sağlamalısınız. Onlara verdiğiniz sözleri tutmaya çalışın. Yine bu tarihte Jüpiter’in düzelmesiyle beraber seyahat, eğitim şanslarınız, dış ortamlara bağlı işlerinizde seçenekleriniz artıyor.

        36

        Balık Burcu:

        Bu haftabaşı ailenizle olan konuşmalarınızda keyfiniz yüksek olabilir sevgili Balık ve yükselen Balıklar. Sabah satlerinde ortaklaşa para konularınız sizi zorlarken öğleden sonra uzak çevrelerde rahat etkiler altında olacaksınız.

        37

        Salı günü itibarıyla yakın çevrenizle olan bağlantılarınızı kuvvetlendireceksiniz. Arabuluculuk yaparak yakın çevrenizde süregelen anlaşmazlıkların sona ermesine katkıda bulunacaksınız. Reklam, tanıtım, pazarlama, satış, gazete, bilgisayar, internet gibi alanları daha sık kullanacaksınız ve bu alanlarda iyi ilişkiler sayesinde başarı elde edebileceksiniz. Çarşamba günü itibarıyla artık ev, aile ve yuva alanlarınızda becerilerinizi ortaya koymaya başlayacaksınız. İletişiminiz artacak, geçmiş konu ve olayları daha fazla konuşmak isteyeceksiniz. Emlak alım, satım, kiralama işiniz varsa bu tarihten sonraki 15 gün boyunca bu alanlarınız aktif olacak. Konuşma ve görüşmeleriniz hızlanacak. Salı günü ve Perşembe günlerinin olumlu ve esnek enerjilerinden faydalanın.

        38

        Cuma günü yay burcunda bir dolunay meydana geliyor. Dolunay kariyer ve iş gelişmelerinizi hızlandırabilir. Bir işinizin sonucuyla karşılaşabilirsiniz. Aile hayatınıza bu kadar odaklanmışken, iş hayatınızın hızlanması dengeyi iyi sağlamınız gerektiğine işaret ediyor. Yine bu tarih itibarıyla Jüpiter düzelecek ve ortak parasal alanlarda güzel açılımlar elde edebilirsiniz. Parasal konularda şansınız artacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ