Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları... (07 Haziran 2017)

        KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün İkizler burcuna geçen Merkür, sizin çevre evinizde hareket etmeye başlayacak. Pazarlama, satış, reklam, yayıncılık, teknoloji, öğrenim ve iletişim alanlarında rahat hareket edeceksiniz. Akrabalarınızla iletişiminiz iyi olacak.

        BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Zorlandığınız maddi konulara becerilerinizi ortaya koyarak etkili ve kalıcı çözümler bulabilirsiniz. Ticaretle uğraşanlar, bu dönemden olumlu etkilenecek. Paraya dayalı iş görüşmeleri ve anlaşmaları gündeme gelebilir.

        İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Merkür, 2 hafta boyunca kişisel alanınızda dolaşacak. Önemli anlaşmalar gündeme gelebilir. İfadeniz rahatlayacağından planlarınızı ve projelerinizi dillendirebilirsiniz. Bu konularda gönül rahatlığıyla harekete geçebilirsiniz.

        REKLAM

        YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Merkür, kadersel alanınızda hareket etmeye başlıyor. Önemli planlarınızı 2 hafta boyunca harekete geçirmeyin. Geçmişi anabilirsiniz. Bu dönemde bol bol kendinizi dinleyecek ve olayları gözden geçirmek isteyeceksiniz.

        ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Merkür, 2 hafta boyunca sosyal çevre ve arkadaşlık evinizde ilerlemeye başlıyor. Organizasyona yönelik işlerinizde ve grupsal çalışmalarda yeteneklerinizi sergileyeceksiniz. Ayrıca arkadaşlarınızla paylaşımlarınız artabilir.

        BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Kariyer evinizde ilerleyen Merkür, 15 gün boyunca bu alandaki görüşmelerinizi hızlandıracak. İş alanınızda kendinizi rahat ifade edecek, sorunlar karşısında çözüm bulacaksınız. Birden fazla konuyla uğraşabilirsiniz.

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Medya, yabancı ortaklı işler, seyahat, eğitim, ticaret ve hukuk alanlarınızda ilerlemeye başlayan Merkür, 2 hafta boyunca iletişiminizi hızlandıracak. Bu dönemde önemli iş görüşmeleri ve konuşmaları gündeme gelebilir.

        REKLAM

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Ortaklaşa para konularında kafanız çözüme yönelik çalışacak. Kredi almak, banka işlerinizi halletmek, sigorta konularını gözden geçirmek için uygun bir süreç olacak. Gizemli konuları araştırmak isteyebilirsiniz.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Merkür, ilişkileriniz ve özel yaşamınızda iletişiminizin 2 hafta boyunca aktif olacağının altını çiziyor. Problemleriniz varsa, çözüm bulmak üzere harekete geçebilirsiniz. İlgi odağınız daha çok partneriniz olacak.

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İş ve hizmet alanlarınızdaki görüşmeleriniz hızlanacak. İşiniz konusunda becerilerinizi geliştirebilir, etkili iletişiminizle iyi işler çıkarabilirsiniz. Sağlığınızı gözden geçirmek ve kontrollerinizi yaptırmak için uygun bir süreçtesiniz.

        REKLAM

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Merkür, aşk ve çocuk evinizde dolaşmaya başlıyor. Aşk hayatınızda duygularınızı dile getirebilir, sorunlarınız varsa çözüm bulabilirsiniz. Sanata, spora ve yaratıcılığa dayalı işlerinizde kendinizi rahatlıkla ortaya koyacaksınız.

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Evinizle ilgili konulardaki çözümsel yaklaşımınız, aile büyüklerinizle olan iletişiminizi hızlandıracak. Emlak alım, satım veya kiralama gibi işlemleriniz varsa bu dönemde bunları halledecek ortamları rahatlıkla bulacaksınız.

        Hande Kazanova / GAZETE HABERTÜRK

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ