Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları... (13 Haziran 2017)

        BAŞIMIZA NELER GELECEK?

        Bugün etkili olan Merkür-Jüpiter olumlu açısıyla, önemli konuşmalar ve görüşmeler gündeme gelebilir. Fikirlerimizde ve düşüncelerimizde olumlu ve iyimser yönlerimizi her zamankinden daha fazla vurgulamak öne çıkabilir. Fırsatlarımız yüksek olacak yalnız yarın devreye girecek Merkür- Neptün dik açısıyla yanılma ve aldanma etkilerine de açık olacağız. Bu nedenle adımlarımızı dikkatli atmalıyız.

        KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün, yakın çevre iletişiminizde, onlarla yapılacak olan işlerinizde ortak hareket etmek çok kolay olabilir. Özel hayatınızda sevdiğiniz insanla keyifli bağlantılar içinde olabilirsiniz, tadını çıkarın.

        BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Maddi konularda güzel şanslar elde edebilirsiniz. Karşınıza çıkacak olan fırsatlar iş hayatınızda yüzünüzü güldürebilir. Kafanızdaki planları iş alanlarınıza aktarmak için uygun bir gün olacak.

        İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Hayatınızdan alacağınız keyif yüksek olabilir. Özel ilişkilerinizde sevdiğiniz insanla birbirinize vereceğiniz sözler ve karşı taraftan göreceğiniz iyimser etkilerle hayata daha sıkı sarılabilirsiniz.

        YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Geri planda durduğunuz işlerinizde ve aile hayatınızda fırsatlarınız olabilir. Yuvanızla ilgili konularda güzel konuşmalar içine girebilirsiniz ama sonuca varmaktan kaçının, gerçekçi olun.

        ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sosyal çevrenizden, arkadaşlarınızdan ve takım çalışmalarından alacağınız güzel haberler sizi mutlu edebilir. Girişimleriniz adına tekliflerle karşılaşabilirsiniz. Parasal işlerinize çok dikkat etmelisiniz.

        BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Kariyerinizde ve iş alanlarınızda parasal olarak güzel teklifler ve şanslarla karşılaşabilirsiniz. Konuşmalarınızın ve koşturmalarınızın parasal karşılığını alabilirsiniz ama dikkatli olmanız da gerekebilir.

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Geleceğinize yönelik konuşmalarınızda güzel seçenekler sizi bekliyor. Fikirleriniz için destek bulmakta, yön belirlemekte ve adımlar atmakta zorlanmayacaksınız ama yine de dikkatli olun.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün, ortak parasal konularda çok güzel şanslarla ve fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Beklenmedik yerlerden göreceğiniz desteklerle ve yardımlarla parasal işlerinizi rahatça düzene koyabilirsiniz.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Özel hayatınızda ve sosyal çevrelerde çok keyifli etkiler altında olabilirsiniz. Ortaklı işlerinizde, çevrenizdeki insanlar size birçok fırsat sunabilir. Seçeneklerinizde gerçekçi adımlar atmalısınız.

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İş konuşmalarınız kariyerinizde istediğiniz fırsatları yakalamanızı sağlayabilir. Şanslar karşınıza gelecek. Önemli insanlardan teşvik alabilirsiniz ama gerçekçilikten uzaklaşmamaya gayret edin

        REKLAM

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Kreatif işlerinizde, aşk hayatınızda ve eğitimsel konularda hayat size yeşil ışık yakacak. Çeşitli şanslarla karşılaşabilirsiniz. Gelecek planlarınızda iyimser duygularınız ön planda olacak.

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Aile hayatınızdaki parasal işlerinizde iyimser ve şanslı etkilerle yolunuzda ilerleyeceksiniz. Karşınıza gelecek olan bir teklif sizi mutlu edebilir. Bugün, eviniz için harcamalar yapabilirsiniz.

        Hande Kazanova / GAZETE HABERTÜRK

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ