Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları... (24 Haziran 2017)

        BAŞIMIZA NELER GELECEK?

        Bu cumartesi sabah saatlerinde Yengeç burcunda bir yeniay gerçekleşiyor. Bu yeniayda ailemiz, yuvamız ve evimizle ilgili önemli başlangıçlar devreye girebilir. Bu alanlarda, emlak alım satım süreçlerinde bu yeniayın getirdiklerini gönül rahatlığıyla kullanabiliriz.

        KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Yeniay, ev, aile ve yuva alanlarınızda gerçekleşiyor. Aileniz ve yuvanızla ilgili her tür konu ve başlangıcı bu yeni ayla beraber devreye sokabilirsiniz.

        BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Yeniay yakın çevrenizdeki olayları hızlandıracak. Bu tarihten sonra önemli iş bağlantılarınızı, ticari anlaşmalarınızı devreye sokabilirsiniz.

        REKLAM

        İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Yeniay, parasal konulardaki adımlarınız için sizi destekliyor. Yeniayda güzel gelişmeler yaşanabilir, doğru adımlar sizi yukarılara taşıyabilir.

        YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Kafanızda oluşturduğunuz plan ve projeleri harekete geçirmek için adımlarınızı, bu yeniay zamanı ve sonrası 15 gün boyunca atmaya özen gösterin.

        ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Yeniay, diğer burçların aksine hiçbir şekilde harekete geçmemeniz gerektiğinin altını çiziyor. Başlangıçlardan ve önemli kararlardan uzak durmalısınız

        BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Yeniay sayesinde planlarınızı devreye sokabilirsiniz. Arkadaşlarınızla düşündüğünüz, organize ettiğiniz birtakım projeler varsa uygulamaya koyun.

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        REKLAM

        Yeniay kariyer ve iş alanlarınızı ön plana çıkaracak ve önünüzdeki on beş gün boyunca kariyerinizle ilgili önemli kararlarınızı devreye sokabilirsiniz

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Yeniay, seyahat, eğitim, hukuk ve medya işlerinizde yeni baş- langıçlarınızı destekliyor. Yaptığınız görüşmelerin altına imza atmak için uygun bir dönem.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Yeniay parasal konulardaki yeni başlangıçları destekliyor. Borç alacaksanız, büyük bir kredi altına girecekseniz bu tarihten sonra harekete geçmelisiniz

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Evlilik evinizde oluşan yeniay, bu alandaki kararları destekliyor. Bir evlilik kararı, nişan, söz gibi önemli adımlar için şanslı bir dönemdesiniz.

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Yeniay işle ilgili konularda karşınıza yeni fırsatlar getirecek. Yeni bir işe başlayabilir ve sağlık kontrollerinizi yaptırmak adına fayda sağlayabilirsiniz.

        REKLAM

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Yeniay, aşk hayatınızdaki yenilikleri başlatacak. Bütün kararlarınızı bu yeniaydan sonra almalısınız. Çocukla ilgili önemli bir karar alabilirsiniz

        HANDE KAZANOVA / GAZETE HABERTÜRK

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ