Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları... (01 Temmuz 2017)

        KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün, özel ilişkilerinizin ya da ortaklı işlerinizin üzerine düşebilirsiniz. Yakın çevrenizle olan ilişkilerinizde her zamankinden farklı ve sabırsız davranma isteğiniz yoğun olacak. Deği- şimlere açık ve hazırlıklı olmalısınız.

        BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Yapacağınız günlük işler ve rutin çalış- malarla ilgili bazı önemli değişimler bugün sizi zorlayabilir. Maddi konularda değişik düşünceler içinde olabilirsiniz. Bu fikirleri hayata geçirmeden önce etraflıca düşünmelisiniz.

        İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sosyal çevrenizdeki birtakım farklı olgular, hayattan alacağınız keyfi bir parça da olsa kısabilir. Yine de enerjiniz fazlasıyla yüksek olacak. Yerinizde duramayacak ve son derece farklı, hareketli bir gün geçireceksiniz.

        REKLAM

        YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Evinize ve aile hayatınıza gereken ilgiyi göstereceksiniz. İş alanlarınızdaki değişikliklerin duygusal olarak sizi zorlamasına izin vermemelisiniz. İş hayatınızda her zamankinden değişik reaksiyonlar gündeminizde olacak.

        ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Etrafınızda iletişime dayalı birtakım konular ve olaylar cereyan edecek. Fikirsel olarak elektrikli, sabırsız ve değişken olabilirsiniz. Özellikle grupsal işlerde yeni deneyimlere açıksınız. Kar- şınıza çıkacak fırsatları değerlendirin.

        BAŞAKGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Maddi konularda dengeli ve belki de kararsız tavırlarınız devrede olabilir. Alacak-verecek işlerinizde bazı zorlanmalara açık olacaksınız. İş alanlarınızda hiç ummadığınız yerlerden farklı ve önemli destekler alabilirsiniz.

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün, kişisel istekleriniz ve beklentileriniz ön plana çıkmaya başlayacak. Özel ilişkilerinizde bazı huzursuzluklarınız olsa bile, ortaklaşa atılacak adımlarda farklı ve fırsatlı bir gün sizi bekliyor. Bu durumun tadını çıkarın.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gün boyunca isteksizlik ve sakinlik ön plana çıkabilir. Bugün, duygularınızı idare etmeniz de zor olabilir. İş alanlarınızda yeni deneyimler ve aktiviteler devreye girebilir. Hareket halinde olacak ve sürekli koşuşturacaksınız.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Arkadaş ortamlarınız veya grupsal çalışmalarınız ön planda olabilir. Özel hayatınızda sabırsız ve heyecanlı tavırlar içine girebilirsiniz. Değişik, heyecanı diğer zamanlara göre yüksek, son derece renkli bir gün sizi bekliyor.

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İş ve kariyer alanlarınızda kendinizi ortaya koymak önem kazanacak. Sorumluluklarınızın hakkını vereceksiniz. Davranışlarınızdaki değişiklik, iş alanlarınızda farklı konulara ve olaylara kanalize olmanıza neden olabilir.

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Dış ortamlara bağlı işlerinizde, seyahat veya eğitim alanlarınızda kendinizi rahatça ortaya koyacaksınız. Fikirsel olarak huzursuz veya sabırsız bir gün geçirebilirsiniz. Orijinal ve değişik düşünceler sizi çok mutlu edebilir.

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Ortaklaşa para konularınız, parasal görüşler ve konuşmalar devrede olabilir. Aile hayatınız için yapacağı- nız harcamalar nedeniyle farklı bir gün geçirebilirsiniz. Gün içinde son derece duygusal konuşmalar yapabilirsiniz.

        HANDE KAZANOVA / HT MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ