Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Haftalık burç yorumları - 3-9 Temmuz 2017
        1

        Bu haftabaşı, ortaklaşa para konularınız devrede olmaya başlıyor sevgili Koç ve yükselen Koçlar. Özellikle aşk hayatınız için yapacağınız harcamalarınız fazla olabilir. Önsezilerinizi doğru bir şekilde kullanabilirseniz, her durum altından kalkmasını iyi becereceksiniz.

        2

        Çarşamba günü itibarıyla 3 hafta boyunca yakın çevrenizle ilişkilerinizi arttırmak ve onların sorumluluklarını üstlenmek ön plana çıkacak. Satış, pazarlamave reklam işleriyle uğraşanlar, aktif enerjileriyle ilişkilerini güzelleştirerek ve işlerini daha çok severek kendilerini ortaya koyabilirler. Aile hayatınızdaki konuşmalara bu Çarşamba dikkat etmelisiniz, sabırsız yapınızla tartışmalara ve başkaldırışlara açık birgün olabilir.

        3

        Perşembe günü itibarıyla aşk hayatınız ve çocuklarınızla ilgili konularda hayata keyifle ve anlayışla yaklaşmak önemli olacak. Onlarla aranızda sıkıntı ve problemler varsa bu dönemde doğru bir iletişimle halledebilirsiniz, elbette herşeyi ben bilirim tavrıyla hareket etmemek şartıyla. Ailevi yükümlülükleriniz ve yapılması gerekenler halledilebilir. Abartılı ve çoşkulu iyimserlikten kaçının.

        4

        Pazar günü sabah saatlerinde Oğlak burcunda bir Dolunay gerçekleşecek. Dolunay, kariyer ve iş hayatınızda istediğiniz bazı sonuçlara ulaşmanıza neden olabilir. Ya da iş hayatınızda veya toplum önünde bazı hassaslıklara açık olabilirsiniz. Bu dolunayda bazı işlerinizin bozulmasına, güç çekişmelerine dikkat edin.

        5

        Bu haftabaşı, özel hayatınızın ve ortaklaşa işlerinizin detayları ön planda olacak sevgili Boğa ve yükselen Boğalar. Aile ortamınızda sevdiğiniz insanla anlaşmakta zorlanabilirsiniz. Aileniz veya sevdikleriniz illa sizinle aynı düşüncede olmak zorunda değiller. Buna dikkat ederek hareket etmeye çalışın.

        6

        Çarşamba günü venüs ikizler burcuna geçecek, 3 hafta boyunca maddi konularda kazanımlarınızı arttıracak, iyi ilişkiler kurabilir, bu alanda güzellikler görebilirsiniz. Para kazanma isteğiniz artacak ama bir yandan da para harcamaya ve güzel eşyalara para dökmeye başlayacaksınız. Yine bu Çarşamba iletişiminizde sıkılgan ve sabırsız etkilere karşı dikkat edin. Dilinizin kemiği olsun ve elektrikli yapınızla etrafınızdakilere sıkıntı yaratmayın.

        7

        Perşembe günü ev ve aile alanlarınız aktif olurken, bir yandan da hızlı iletişimle, yakın çevre alanlarınızda kısa planlarınız ve şefkatli ilişkileriniz devrede olacak. Geçmiş konular aile içinde konuşulmaya başlanabilir. Aile hayatınıza daha fazla vakit ayıracak, sorunlarınız varsa çözüm üretmekten kaçınmayacaksınız. İş alanlarınızda değişik fırsatlarla karşılaşabilir, çevrenizle beraber uyumla hareket edebilirsiniz.

        8

        Pazar günü sabah saatlerinde Oğlak burcunda bir Dolunay gerçekleşecek. Bu Dolunayla beraber uzaktaki akrabalarınızdan haberler alabilirsiniz. Seyahat, eğitim, medya, ticaret, yabancılarla yapılacak işlerinizin karşılığını alabilir veya bu alanlarda hassaslıklar yaşayabilirsiniz. Güç çekişmelerine, zorlanmalara dikkat etmeniz gerekebilir.

        9

        Bu haftabaşı, iş, hizmet veya sağlık konuları daha fazla ilginizi çekebilir sevgili İkizler ve yükselen İkizler. Tamamlamanız gereken işleriniz, hızlı akan iletişim trafiğiyle özellikle bu pazartesi sizi zorlayabilir. İş hayatınızda bu hafta sezgilerinizle hareket etmenin tam zamanı.

        10

        Çarşamba günü venüs ikizler burcuna geçecek. 3 hafta boyunca hayatınızı ve görüntünüzü güzelleştirmek, sosyal olmak için uğaraşacaksınız. Artık silkinme zamanınız geldi, biraz kendinize vakit ayırmayı ve kendinizi ön planda tutmayı öğreneceksiniz. Alışverişler, bakımlar, kendinizi şımartacak herşey devreye girmeye başlayacak. Yine bu Çarşamba parasal işlerinizde çabuk sıkılabilir, fikirlerinizi ortaya koyarken asi tavırlar sergileyebilirsiniz.

        11

        Perşembe gününden sonra artık tamamen akrabalarınız, kardeşleriniz, kuzenleriniz ya da yakın çevrenizde, hayatınızda bulunan insanlara yöneliyorsunuz. Yine bu tarihten sonra satış, reklam, pazarlama, bilgisayar ve iletişim sektörleri öne çıkmaya başlayacak. Vaktinizi ve enerjinizi bu konulara kaydıracak, bu işlerden herhangi birinde uğraşmıyorsanız bile, yüksek iletişimle işlerinizi iyi organize edeceksiniz. Yine bu tarihte aşk ve eğlence hayatınız için yapacağınız harcamalar ve parasal tahminler biraz çoşkulu ve abartılı bir iyimserlik barındırabilir. Risk içeren işlerde fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

        12

        Pazar günü sabah saatlerinde Oğlak burcunda bir Dolunay gerçekleşecek. Bu dolunayla beraber ortaklaşa para konularınıza, borçlarınız veya alacak, verecek işlerinize odaklanabilirsiniz. Ödemeleriniz artabilir veya bir ödeme ortaya çıkabilir. Maddi alanda dengenizi iyi kurmalısınız.

        13

        Bu haftabaşı aşk hayatınız, yaratıcılığa veya sanata dayalı işleriniz veya çocuk alanlarınız aktif olmaya başlıyor sevgili Yengeç ve yükselen yengeçler. Parasal konularda dikkatli olmayı ihmal etmeyin. Borsada yatırım yapanlar şanslarına güvenmekten çok daha gerçekçi adımlar atmaya özen göstersinler.

        14

        Çarşamba günü venüs ikizler burcuna geçecek. 3 hafta boyunca sizi biraz sosyal anlamda zorlayacak olan venüs, özel hayatınızda ve iş konularında fedakarlıkları hayatınıza taşıyacak. Yine bu 3 haftalık dönem içinde, gizli saklı işlerden ve ilişkilerden hoşlanabilirsiniz. Başkalarına yardım etme isteğiniz yoğun olacak. Yalnızlığı ve kafanızı dinlemeyi seviyor olacaksınız.Yine bu Çarşamba iş alanlarınızda ve toplum içinde sıkılganlıklarınız ve tepkileriniz yüksek olabilir.

        15

        Perşembe günü itibarıyla parasal işler hızlanabilir veya siz paranızı ve gelirlerinizi arttırmak için tüm gücünüzle çalışabilirsiniz. Maddi gelirlerinizi arttırmak için konuşma ve görüşmelerinizi hızlandıracaksınız. Bir yandan da bu tarihte ailevi konularda kendinizi mutlu ve şanslı hissedecek, onlara karşı aşırı bir iyimserlikle yaklaşacaksınız.

        16

        Pazar günü sabah saatlerinde Oğlak burcunda bir Dolunay gerçekleşecek. Dolunay sevdiğiniz insanın taleplerini arttıracak. Kendinize dönük olmanız onu anlamanızı zorlaştırabilir. Onun hayatındaki değişimlere odaklanmak durumunda kalabilirsiniz. İlişkiler bu dolunay gündeminizde yer alacak.

        17

        Ev ve aile hayatınız daha fazla ön plana çıkarken, bu haftabaşı aile hayatınızda sevdiklerinizle anlaşmakta zorlanabilirsiniz. Dengeyi öğleden sonra daha rahat sağlayabilirsiniz.

        18

        Çarşamba günü venüs ikizler burcuna geçecek. 3 hafta boyunca sosyal çevrenizde, arkadaş ortamınızda ilişkilerinizi güçlendirmenin yolunu bulacaksınız. Arkadaşlarınızın sorumlulukları veya girişilecek bir grupsal çalışma size kendinizi iyi hissettirtecek. Geleceğinize yönelik iyi ilişkiler kurmanın zamanı gelmiş bulunuyor. Yine bu Çarşamba gereksiz yere sinirli ve gergin olabilir, geçmiş konularda çıkışlar sergileyebilirsiniz. Sıkılganlıklarınızı özellikle dış ortamlarda kontrol etmeye çalışın.

        19

        Perşembe günü itibarıyla Merkürün de sizin burcunuza geçmesiyle birlikte daha çok kendinizi, planlarınızı, yapacaklarınızı konuşacağınız ve dillendireceğiniz bir süreç olacak. Önemli konuşmalar ve görüşmeler oluşabilir. Öte yandan öğrenmekten, yakın çevrenizle paylaşım içinde olmaktan mutluluk duyabilirsiniz. Aşırı bir iyimserlikle hareket edeceksiniz.

        20

        Pazar günü sabah saatlerinde Oğlak burcunda bir Dolunay gerçekleşecek. İşinizde önemli sonuçlara ulaşabilirsiniz. Bu dönemde sizin işin içine dahil olmadığınız durumlar, işinizde hassaslıklara neden olabilir. Bazı sıkıntı ve problemlerle uğraşmak sağlığınızı da zorlayabilir.

        21

        Bu haftabaşı, yakın çevre, akraba veya kardeşlerinizle ilgili konular devrede olacak sevgili Başak ve yükselen Başaklar. Gün içinde yakın çevrenizle anlaşmakta ve derdinizi onlara anlatmakta zorlanabilirsiniz. Sosyal çevrenizden gereken destekleriniz devrede olabilir. Özel hayatınızdaysa sevdiğiniz insanla hayallerinizi paylaşabilirsiniz.

        22

        Çarşamba günü venüs ikizler burcuna geçecek. 3 hafta boyunca, kariyeriniz ve iş hayatınız olumlu etkiler altında olacak. Beklenmedik sorumluluklar iş yükünüzü arttırsa da ilişkilerinizin iyi ve düzgün olması sonucu, şartları lehinize döndürebilirsiniz. Bu dönem terfi, zam, prim gibi istekleriniz varsa karşı taraftan talep etmenin tam zamanı. Bu Çarşamba sosyal ortamlarda fikirlerinizi ortaya koyarken sinirli, gergin çıkışlardan uzak durun.

        23

        Perşembe günü itibarıyla diğer insanlarla olan iletişiminiz biraz geri planda olabilir. Kendinize vakit ayıracak daha geri planda duracaksınız. Kariyerinizde önemli adımlardan kaçının ve bu dönemde plan yapın. Arkanızdan konuşan insanların varlığında bu dönem artış olabilir. Yine bu Perşembe günü sosyal çevrelerde parasal işlerinizde güzel fırsatlar yakalayabilirsiniz. Oldukça iyimser ve şanslı hissedeceksiniz.

        24

        Pazar günü sabah saatlerinde Oğlak burcunda bir Dolunay gerçekleşecek. Dolunay aşk hayatınızı hareketlendirebilir. Çocuk oluşumları veya yaratıcılık gerektiren işlerinize dikkatinizi daha fazla vermeniz gerekebilir. Sosyal ortamlarınız ve özel hayatınız arasında zorlanmalara dikkat. Yine bugün harcamalarınız konusunda aşırıya kaçabilirsiniz.

        25

        Bu haftabaşı, parasal konularınız daha ön planda olacak sevgili Terazi ve yükselen Teraziler. Sosyal ortamlarınızdaki harcamalarınıza dikkat etmeniz gerekebilir. İş hayatınızda yaratıcı ve doğaçlama yönlerinizi ortaya koyabilirsiniz. Yeteneklerinize güvenmenin zamanı geldi.

        26

        Çarşamba günü venüs ikizler burcuna geçecek. 3 hafta boyunca, yabancı ortaklı işler, seyahatler, hukuk, eğitim, medya, ticaret alanlarınızda güzelleşmeler yaşayabilir, tanımadığınız veya daha az tanıdınız insanlarla paylaşımınızı arttırabilirsiniz. Yine bu tarihte toplum içinde, iş alanlarınızda çabuk sinirlenmelere ve tepkilere açık görünüyorsunuz.. Sevdiğiniz insana karşı fikirlerinizde daha esnek olmaya çalışın.

        27

        Perşembe gününden sonra iş oluşumlarınızı sosyal çevrenize taşıyabilirsiniz. Arkadaşlarınızla yapacağınız konuşmalar yeni planları ve yeni işleri devreye sokabilir. Yine iş ilişkileriniz, sosyal ortamlarda size güzel kapılar aralayacak. Yeni insanlarla tanışacak, gireceğiniz çevrelerde kendinizi rahat ifade edeceksiniz. Herkes sizi konuşabilir ve sizde geleceğiniz adına önemli konuşmalarda bulunabilirsiniz. Bu hafta iş alanlarınızda farklı fırsatlar karşınıza gelebilir.

        28

        Pazar günü sabah saatlerinde Oğlak burcunda bir Dolunay gerçekleşecek. Dolunay daha fazla enerjinizi ailenize ve ev konularına ayırmanız gerektiğini anlatıyor. Bu dönemde ailenizi ihmal etmeyin ve gereken ilgiyi onlara göstermeye çalışın. Onlarla olan çekişmelerinizi idare etmek kolay olmayabilir.

        29

        Bu haftabaşı, kendinize olan güveniniz tam olabilir sevgili Akrep ve yükselen Akrepler. Bir kaç günden beri üzerinizde hissettiğiniz durgunluk ve isteksizlik yerini enerji dolu ortamlara bırakabilir. Yalnız iş hayatınızda, kendi kararlarınızı ortaya koyarken zorlanabilirsiniz. Çelişkilerden uzak durun.

        30

        Çarşamba günü venüs ikizler burcuna geçecek. 3 hafta boyunca, başkalarının kaynaklarından yararlanabilir, banka, kredi, faiz, nafaka, prim, sigorta konularından fayda ve güzellik görebilirsiniz. İnsanlar bu dönem size fazlasıyla yardım edecekler. Bu 3 hafta içinde almanız gereken bir kredi veya borç varsa, hiç düşünmeyin bu hafta sonundan sonra harekete geçebilirsiniz. Yine bu Çarşamba iş alanlarınıda çabuk sıkılabilir, vereceğiniz tepkilerle etrafınızdakileri şaşırtabilirsiniz.

        31

        Perşembe günü itibarıyla kariyerinizde konuşma ve görüşmeleriniz artmaya başlıyor. Toplumsal konularınız ön planda olacak. Çok çalışacak, göz önünde bulunacak ve bundan keyif alacaksınız. Şanslar ve fırsatlar artmaya başlıyor. Yine bu Perşembe beklenmedik yerlerden göreceğiniz şanslarla fırsatlar yakalayacaksınız.

        32

        Pazar günü sabah saatlerinde Oğlak burcunda bir Dolunay gerçekleşecek. Dolunay yakın çevrenizdeki olayları hızlandıracak. Tam da önemli işlerinize daha fazla kendinizi vermek isterken bu dolunayda yakın çevrenizdeki konu ve olaylarla daha fazla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Güç çekişmelerinden uzak durun.

        33

        Bu haftabaşı, önemli işlerden ve görüşmelerden kaçının sevgili Yay ve yükselen Yaylar. İsteksizliğiniz bu bir kaç gün hayatınızda etkili olabilir. Özellikle seyahatlerde beklenmedik etkilere açık olmalısınız. Diğer insanlarla gireceğiniz diyaloglarda, ruhen yorulabilirsiniz.

        34

        Çarşamba günü venüs ikizler burcuna geçecek. Özel hayatınızda ilişkilerinizin güçlendiği ve arttığı bir dönem içinde olacaksınız. Yine ortaklaşa işlerinizde güzel ilişkiler kurabilirsiniz. Sevdiğiniz insanla paylaşımlarınız artmaya başlıyor. Yine bu Çarşamba ortak parasal fikir alışverişlerinizde sevdiklerinize karşı sabırsız ve tepkili olabilirsiniz.

        35

        Perşembe günü ve sonrasında artık kendinizi seyahat ve dış ortamlara bağlı işlerinizde göstermeye başlayacaksınız. Seyahat, ticaret, dış bağlantılı işler, yabancılarla atılacal adımlar, akademik konular önem kazanmaya başlayabilir. Bu konularda konuşmalar ve görüşmeler içine gireceksiniz. Gezme, görme isteğiniz yüksek olurken, tatilde olmayan yaylar daha az tanıdıkları insanlarla yapacakları önemli işlerle ilgilenebilirler. Yine önemli bir iş fırsatı Perşembe günü devreye girebilir. Bu fırsatlar daha çok çevrenizden gelecek sevgili Yaylar.

        36

        Pazar günü sabah saatlerinde Oğlak burcunda bir Dolunay gerçekleşecek. Dolunayla birlikte para işlerinize gereken özeni göstermelisiniz. Ortaklaşa para alanınızda yapacağınız yeni düzenlemeler, para getirilerinize yarayabilir. Beklediğiniz bir para varsa gecikebilir, para işlerinizde hassaslıklara açık olun.

        37

        Bu haftabaşı, sosyal çevre alanlarınız devrede olabilir sevgili Oğlak ve yükselen Oğlaklar. Özellikle, sosyal ortamlarda, davetlerde veya grupsal işlerinizde parasal konularda zorlanmalara dikkat edin. Ortaklaşa hareket ettiğiniz konularda daha rahat etkileriniz olabilir.

        38

        Çarşamba günü venüsün ikizler burcuna geçmesiyle birlikte 3 hafta boyunca iş ve hizmet alanlarınız güzelleşmeye başlayacak. İlişkilerinizde mantığınızı devreye sokarak, iletişiminizi yükselterek hareket edebilirsiniz. Yine bu Çarşamba özel ilişkilerinizde sıkılganlıklarınız yüksek olabilir, Çabuk tepki göstermeye meyillisiniz.

        39

        Perşembe gününden sonra hayatı daha fazla sorgulayabilir ve çevrenizdeki değişimlerin farkında olabilirsiniz. Parasal çözümler üretmek için, konuşma ve görüşmeler yapmak için bu tarihten sonra harekete geçmelisiniz. Yine bu Perşembe günü özel hayatınızda iyimser ve çoşkulu hareket edeceksiniz. Ortaklı işlerinizde farklı şanslar ayağınıza gelebilir.

        40

        Pazar günü sabah saatlerinde Oğlak burcunda bir Dolunay gerçekleşecek. Dolunayla beraber hayatınızda önemli kararlar devrede olabilir. Özel hayatınızdaki dengeyi iyi kurmalı bazı hassaslıklara açık olmalısınız. Sevdiğinizle, ortağınızla çekişmelerden, inatçılıktan uzak durun.

        41

        Bu haftabaşı iş ve kariyer hayatınız ön plana geçebilir sevgili Kova ve yükselen Kovalar. Çalışmıyorsanız kalabalık ortamlarda olmak daha çok hoşunuza gidecek zira enerjiniz yüksek olabilir. Yine de kalabalık ve göz önünde olacağınız ortamlarda özel hayatınıza ve davranışlarınıza dikkat edin.

        42

        Çarşamba günü venüs ikizler burcuna geçecek. 3 hafta boyunca aşk hayatınızda güzelleşmeler, romantizm rüzgarları veya aşk olgusu öne çıkabilir. Çocuğunuz varsa yine bu 3 haftalık süreçte ona olan sevginiz herşeyin üstünde olabilir. Beyninizi çalıştıran ve becerilerinizi geliştiren her tür spor faaliyetiyle uğraşmak hoşunuza gidecek. Eğlenceli bir zaman diliminde olacaksınız. Yine bu Çarşamba iş ve günlük hayatınızda çok çabuk tepki verebilir, değişik konuların peşinden gitmek isteyebilirsiniz. Beraber çalıştığınız insanlara tepkileriniz yüksek olabilir.

        43

        Perşembe gününden sonra konuşmalarınızı özel hayatınıza, ikili ilişkinize ve varsa evlilik hayatınıza kaydırıyorsunuz. Bu alanlarda sorunlarınız varsa konuşmak, sevdiğiniz insanla iletişiminizi artırmak içinde doğru bir dönem olacak. İlişkinize mantıkla yaklaşacaksınız. Güçlü bağlantılarla ortaklı işlerinizde önemli ilerlemeler kaydedebilirsiniz. İş alanlarınızda karşılaşacağınız farklı bir teklif Perşembe günü hoşunuza gidebilir.

        44

        Pazar günü sabah saatlerinde Oğlak burcunda bir Dolunay gerçekleşecek. Bir işinizin iç yüzü ortaya çıkabilir. Bazı olaylara hassaslıkla yaklaşacaksınız. Bu dolunayda sağlığınızla ve günlük düzeninizle ilgili konularda bazı sıkıntılara açık olabilirsiniz. Dengenizi iyi sağlayın.

        45

        Bu haftabaşı uzak ortamlar, seyahatler devreye girerken özellikle iş hayatınıza dayalı seyahatlerinizde bazı sorunlar yaşayabilirsiniz sevgili Balık ve yükselen Balıklar. İş yükümlülükleriniz sizi zorlayabilir. Esnekliğinizi koruyun.

        46

        Çarşamba günü venüs ikizler burcuna geçecek. 3 hafta boyunca venüs ev ve aile hayatınızı etkilemeye başlayacak. Ailenizle olan paylaşımlarınız artabileceği gibi, evinizde olmaktan, misafir ağırlamaktan, evinizi güzelleştirmekten zevk alacaksınız. Aile büyüklerinize olan düşkünlüğünüz artabilir. Yine bu Çarşamba sevdiklerinize karşı sabırsızlıklardan kaçının. Parasal konulara tepkileriniz yüksek olabilir.

        47

        Perşembe gününden sonra işinize daha fazla kanalize olacaksınız. Bazı konuları gözden geçirmek, iş arkadaşlarınızla iletişim halinde olmak, konuşmak, yeni bir iş başvurusunda bulunmak, işinizdeki sorunları gözden geçirmek için uygun bir dönem olacak. Bir yandan da tamamlamak zorunda olduğunuz işlerinizin üzerine eğilebilirsiniz. Sağlığınızla ilgili konuları da gözden geçirebilirsiniz. Yine bu Perşembe aşk hayatınızda güzel ve iyimser etkiler altında olacaksınız. Risk içeren işlerinizde karşınıza güzel fırsatlar gelebilir ama lütfen aşırı çoşku ve iyimserlikle kendinizi çok fazla kaptırmayın.

        48

        Pazar günü sabah saatlerinde Oğlak burcunda bir Dolunay gerçekleşecek. Dolunayla birlikte hayatınızda kimse yoksa sosyal çevrenizin devreye girmesi ile hayatınızda aşkı deneyimleyebilirsiniz. Yine bu dolunayda arkadaşlarınızın hayatındaki olaylarda önem kazanacak. Kendi hayatınız, sosyal çevreniz arasındaki sorunlar ortaya çıkabilir.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ