Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Torun, dedesinin evini soydu

        Edinilen bilgilere göre olay Eskiizmir, 2847 Sokak'ta meydana geldi. Evin torunu olduğu belirtilen Bilal Dağal (24), arkadaşları Emrah Barlak (25) ve İsmail Köse (26) ile birlikte kendi evlerini soymak için plan yaptı. Evde kimsenin olmadığı sırada gece saatlerinde arkadaşlarıyla eve gelen Bilal Dağal, evin yatak odasında bulanan, dedesi Yusuf Demirok'a (67) ait çelik kasayı çalarak yanlarında getirdikleri Hüseyin Kazım Bolat'ın kullandığı 35 T 6248 plakalı ticari taksiye koyarak uzaklaştı. 20 dakika

        sonra eve gelen dede Demirok çelik kasanın çalındığını fark etti ve durumu polis ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri çevrede yaptıkları incelemede 20 dakika önce sokak içerisinden şüpheli bir ticari taksi çıktığını belirledi.

        Ticari taksinin bölgede olabileceğini düşünen Asayiş ekipleri geniş çaplı araştırma başlattı. Polisin "dur" ihtarına uymayarak kaçan ticari taksinin peşine düşen polis ekipleri, aracı Eskizimir, 9700 Sokak içerisinde ele geçirdi. Araç içerisinde bulunan İsmail Köse yakalanırken, torun Bilal Dağal ile arkadaşı Emrah Barlak ise ara sokaklara kaçarak, izlerini kaybettirdi. Bölgede geniş çaplı araştırma başlatan polis ekipleri kaçan zanlıların izine rastlayamadı.

        ÇALAN TELEFON POLİSİ ALARMA GEÇİRDİ

        Polis ekiplerince ticari taksi içerisinde yakalanan İsmail Köse'nin çalan telefonu bölgede bulunan polis ekiplerini alarma geçirdi. Polis ekipleri İsmail Köse'yi arayan numaranın Eskiizmir semtinde bulunan bir markete ait olduğunu belirlemesi üzerine markete baskın düzenlendi. Marketin güvenlik kameralarının incelemesi sonucunda İsmail Köse'yi arayan kişilerin Emrah Barlak ve Bilal Dağal olduğu tespit edildi. Eskiizmir semtinde doğru gittiklerini belirlenen şahısların peşine düşen polis ekipleri önce

        Emrah Barlak'ı, kısa süre sonra da torun Bilal Dağal'ı kıskıvrak yakaladı. Şahıslar gerekli işlemler için Yeşilyurt Polis Merkezi'ne götürüldü.

        Olayı haber alan Bilal Dağal'ın annesi ve babası, oğullarını polis otosunun içinde elleri kelepçeli halde görünce cinnet geçirdi. Polis otosunun içinde bulunan oğulları Bilal Dağal'ı linç etmek isteyen anne ve baba, uzun süren boğuşmanın ardından polis ekipleri tarafından sakinleştirildi. Yaşadıkları olayın şaşkınlığını üzerlerinden atamayan acılı anne ve baba, "Bizim oğlumuz nasıl böyle bir şey yapar? Bu benim oğlum olamaz" dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ