Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Mitingine 50 kişi katılınca vatandaşa patladı

        Türk Telekom meydanında düzenlenen mitingi yaklaşık 50 kişi izledi. Katılımın az olmasına rağmen, güvenlik güçleri tarafından miting alanında tedbir alındı.

        Partilileri tarafından, ''Anadolu kaplanı, kurtaracak vatanı'' sloganıyla karşılanan Pamukoğlu, 16 gündür Anadolu'da bulunduğunu, Nevşehir'in 9. miting yeri olduğunu söyledi.

        Ortada bir seçim yokken partisinin mitinglerinin, bazı çevrelerin kafalarını karıştırdığını belirten HEPAR Genel Başkanı Pamukoğlu, şunları söyledi:

        ''(Seçim yokken, seçim startı verilmezken nereden çıkıyor bu mitingler) diye şaşırıyorlar. Kafaları bulanık, muhakemeleri karışmış, sindirilmişler, korkuyorlar, efendisiz yapamıyorlar. Hak arama veya hesap sormak zaten bunların işi değil. 80 yıldır hiç beceremediler ki bunu. Sıradan canlılar gibi beslenmeye çalışıyorlar, barınmaya çalışıyorlar ve sadece konuşuyorlar. Sonra da 'işler nasıl kötü gitti, başımıza neler geldi, bu işler neden böyle oluyor' diye sızlanıyorlar. Sebebi ne biliyor musunuz? Hiçbir zaman özgür olmadılar. Hiçbir zaman demokrat değillerdi. Hiçbir zaman cumhuriyetin gerçek muhafızı da olamadılar ve bunu da hak etmediler.''

        Türkiye'nin, dünyada yolsuzlukla ekonomisi batmış 3. ülke olduğunu, ilk 2 sırada ise Mozambik ve Somali'nin bulunduğunu ileri süren Osman Pamukoğlu, bu durumun hesabının sorulması gerektiğini kaydetti.

        Halkın uyarılmaya ve cesarete ihtiyacı olduğunu ifade eden Pamukoğlu, ''Bize sağ parti mi? Sol parti mi? olduğumuzu soranlar var. Biz, 1940'lardan kalma, taş kafa kalıplara ait değiliz. Biz halkçıyız, milliyetçiyiz, sosyal adaletciyiz, adını siz koyun'' dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ