Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Tecavüzcüyü eksik parmağı yakalattı

        Muharrem ÇAĞLAR/AHT

        İstanbul Pendik'te para karşılığı fuhuş yapmak için anlaştıkları 3 kadına önce tecavüz eden ardndan el ve ayaklarını bağlayıp, para ile cep telefonlarını alan 3 zanlı, içlerinden birinin parmaklarından birinin kesik olması yakalattı. Kadınların tarafından verilen eşgal üzerine jandarma "Parmaksız Nizamettin" lakabıyla tanınan Nizamettin E. olduğu belirlenen tecavüzcüyü gasp parasıyla kumar oynarken gözaltına aldı. E.'nin ifadesi doğrultusunda da iki arkadaşı yakalandı.

        FUHUŞ İÇİN ANLAŞTILAR

        Pendik Yenişehir Mahallesi'nde önceki gün yaşanan tecavüz ve gasp olayı şöyle meydana geldi; Ömer K., Yalçın M. ve Nizamettin E., A.D, D.C. ve Z.S. adlı kadınlar ile para karşılığı fuhuş yapmak için anlaştı. 3 arkadaş saat 21.00 sıraları kadınların verdikleri adrese gitti. Ancak burada beraberlerinde getirdikleri koli bandıyla el ve ayaklarını bağlayıp kadınlara önce tecavüz ettiler ardından ağızlarına da band yapıştırıp, 620 lira ile 8 cep telefonu ve 1 fotoğraf makinasını alıp kaçtılar.

        Kadınlardan biri kendi imkanları ile kurtulup diğer arkadaşlarının el ve ayaklarını çözdü. Kadınlar soluğu jandarma karakolunda aldı. Saldırganlardan birinin ise bir parmağının olmadığını söylediler. BUnun üzerine jandarma, Pendik'te "Parmaksız Nizamettin" olarak tanınan bir kişinini izini sürmeye başladı. Takip edilen Nizammetin E., kumar oynarken gözaltına alındı. Kumarhane hakkındada da yasal işlem yapıldı. Gasp parasıyla kumar oynadığı belirlene zanlının verdiği bilgiler doğrultusunda suç ortakları Ömer K. ve Yalçın M. de gözaltına alındı. Kadınlar tarafındanda teşhis edilen zanlılar sevk edildikleri mahkemece tutuklanıp cezaevine gönderildiler.

        BENZER OLAY ŞİŞLİ'DE YAŞANMIŞTI

        15 Mart gün ise Şişli'de iki kadın internet ortamında tanıştıkları iki erkek ile para karşılığı fuhuşa anlaşmış, ancak eve gelen 4 kişi tarafından kelepçeledikten sonra tecavüze uğrayıp gasp edilmişti. Yakalanan zanlılar kadınları "fantazi" için kelepçelediklerini ileri sürmüştü.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ