Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Emniyeti soyan hırsıza tahliye

        Bursa'da Ocak ayında aynı yerde bulunan Yıldırım Emniyet Müdürlüğü ve Kaymakamlık binasına girerek, emniyet kantininden televizyon çalıp, Bit Pazarı'nda satan zanlı, 3 yıl hapse mahkum edilip tahliye edildi.

        Halil ÖZÇOBAN / BURSA (AHT)

        Bursa'da, Yıldırım Kaymakamlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün bulunduğu binaya, 4 görevli polis memurunun nöbet tuttuğu sırada giren hırsız, ikinci kattaki emniyet kafeteryasından LCD televizyonu çalarak kaçmıştı. Emniyetin soyulması büyük yankı uyandırırken, yetkililer hırsızlık olayını yalanlamıştı. Ardından yapılan operasyonla, yalanlanan hırsızlığın zanlısı yakalandı. Bit pazarında satıldığı belirlenen çalınan televizyon da bulundu.

        Zanlının ise 300 sabıkası bulunan Ramazan B. olduğu ortaya çıktı. Tutuklanan Ramazan B., Bursa 11. Asliye Ceza Mahkemesi'nde yapılan duruşmada "Kamu malına zarar vermek", "Hırsızlık" ve "İşyeri dokunulmazlığını ihlal" suçlarından 3 yıl 15 gün hapis cezası aldı. Yaklaşık 5 aydır cezaevinde olan Ramazan B., yattığı süre ve davanın temyiz süreci göz önüne alınarak tahliye edildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ