Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Bebeğiyle birlikte ölüme atladı

        ELAZIĞ, (AHT)

        Elazığ'da Rızaiye Mahallesi Balakgazi Caddesi Beyazçeşme Apartmanı 5. katta yaşayan Demet Karamelek, 13 aylık bebeğini pencereden aşağıya attı. Minik Rüya, pencereden apartmanın yanında park halindeki bir minibüsün üstüne düştü. Bebeğinin andından kendisini de pencereden boşluğa bırakan anne Demet Karamelek, kaldırıma düştü.

        Çevredeki vatandaşların 112 Acil Servisi'ne haber vermesinin ardından olay yerine gelen sağlık ekipleri, anne ve bebeğini, hemen Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı.

        Ambulansın olay yerine geç geldiğini iddia eden çevredeki vatandaşlar ise ambulansı tekmeleyerek, sağlık görevlilerine tepki gösterdi. Hastaneye kaldırılan anne hayatını kaybederken, minik Rüya'nın tedavisi sürüyor.

        Demet Karamelek, 28 yaşındaki Ömer Yavuz'a birlikte yaşamaya başladı. İkisi de evli olan ve eşlerinden boşanamayan çiftin bebekleri Rüya ise Demet Karamelek'in eski eşinin soyadını aldı. Demet Karamelek, birlikte yaşadığı yaşadığı Ömer Yavuz'dan eşinden boşanmasını istedi. Sevgililerin bu nedenle birkaç gün önce kavga ettikleri öğrenildi.

        HABER: Özlem İSPİR

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ