Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam En şanssızı oydu!

        Ordu'nun Fatsa ilçesinde caddeye dikkatsiz bir şekilde koşarak çıkan bir çocuğa otomobilin çarpma anı, bir tıp merkezinin güvenlik kamerası tarafından anbean kaydedildi.

        Edinilen bilgiye göre, Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Dereüstü Caddesi'nde meydana gelen kazada, caddeye peş peşe koşu yapan çocuklardan biri yoldan araç geçmediği için şanslı görünürken, arkasından geçen Bedirhan Anlayan isimli çocuk onun kadar şanslı değildi.

        Hemen vatandaşlar tarafından cadde üzerinde bulunan Özel Şifa Tıp Merkezi'ne götürülen Bedirhan Anlayan, burada ilk müdahalesinin ardından aynı tıp merkezinin ambulansı ile Fatsa Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Bedirhan Anlayan'ın yapılan tetkiklerinde hayati bir tehlikesinin olmadığı, bir süre müşahede altından tutulduktan sonra taburcu edildiği öğrenildi. Caddede yaşanan bu kaza ve sonra yaşananlar Özel Şifa Tıp Merkezi'nin güvenlik kamerasından saniye saniye görüntülendi.

        Özel Şifa Tıp Merkezi doktorlarından Dr.Mustafa Halıcı, "Bedirhan Anlayan'ın caddeye doğru koşarken ambulansın arkasındaki aracı görememiş aracın altında kalmış. Çocuğa merkezimizde acil müdahaleyi yaptık ve hastaneye sevk ettik" dedi.

        İHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ