Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Polisten ilginç uygulama!

        Kurban Bayramı öncesinde Amasya-Samsun karayolu üzerinde trafik ekiplerinin yaptığı yol denetimlerini yerinde inceleyen Emniyet Müdürü Ayhan Acet, durdurulan araçların sürücüleriyle bir süre sohbet edip trafik kurallarına dikkat etmelerini önerirken, emniyet kemeri takan sürücülere ise çikolata ve kolonya ikram etti.

        Bayram öncesi yollarda trafik denetimlerine ağırlık verdiklerini belirten Emniyet Müdürü Acet, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Uygulamalarda kontrollerden çok, sürücüleri trafik kurallarına uymaları konusunda ikaz ediyoruz. Vatandaşlarımız da uygulamalardan memnun görünüyor" dedi.

        Vatandaşlara seslenen Acet, "Bu yoğun trafikte hatalı sollama yapmasınlar, hız sınırını aşmasınlar ve yorgun olduklarına araçlarını uygun bir yere çekip birkaç saat dinlenip öyle yollarına devam etsinler" diye konuştu.

        Araç sürücüleri ise ikram edilen çikolata ve uyarılarından dolayı Emniyet Müdürü Acet'e ve görevli polis memurlarına teşekkür etti.

        Emniyet Müdürü Acet, bayram öncesi ve bayram boyunca aldıkları tedbirler çerçevesinde Amasya genelindeki yollarda 150, il merkezinde ise toplam 350 personelin görev yapacağını kaydetti.

        İHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ