Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Giresunspor Üzgünüz! - Futbol Haberleri

        Ayvalı, Altay deplasmanına puan için gittiklerini ifade ederek, ''Karşılaşmada iyi bir futbol sergiledik. Ancak, hakem faktörü aleyhimize olduğu için sahadan puansız ayrıldık'' dedi.

        Altay deplasmanından puansız döndükleri için üzgün olduklarını kaydeden Ayvalı, şöyle konuştu:

        ''Bugüne kadar ne bir yönetici ne de teknik heyetten biri hakem hakkında olumsuz açıklama yapmadı. Bu gerçeği herkes biliyor. Alınan başarısız sonucun hakemlerin hatası olsa dahi bunu bahane ederek, arkasına sığınmadık. Ancak Altay maçı için artık konuşmak zorundayız. Uydurma bir penaltı ve devamında yenilen bir gol. Yine ağır bir kırmızı kart kararı ile 30 dakika 10 kişi oynuyorsun. Beraberliği yakalandığında da 90 5'de bir gol yiyerek, sahadan puansız ayrılıyorsun. Maçın hakemi Tayfur Özkan yenilmemiz için elinden geleni yapmıştır. Hakem emeğimizi ve hakkımızı çalmıştır. Tayfur Özkan'ı ilgili yerlere şikayet edeceğiz.''

        Altay karşılaşmasındaki tek tesellilerinin takımın iyi oyun sergilemeleri ve bunu da ilerleyen haftalara yansıtacakları sinyalini vermeleri olduğunu ifade eden Ayvalı, hafta sonu sahalarında oynayacakları Karşıyaka maçı hazırlıklarına yarın başlayacaklarını kaydetti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ