Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Rıdvan Budak'a sandalyeli saldırı

        Sevay KARDEŞ / ÇERKEZKÖY (AHT)

        Fabrika işçileri ve sendika işyeri temsilcileri ile toplantı yapmak üzere Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi'ne gelen Tekstil İşçileri Sendikası Genel Başkanı Rıdvan Budak, Çerkezköy Şube Başkanlığı binasında sandalyeli saldırıya uğradı. Başına ve vücudunun çeşitli yerlerine darbe alan Budak, hastaneden rapor aldıktan sonra polis merkezine giderek zanlıdan şikayetçi oldu.

        Edinilen bilgiye göre, Tekstil İşçileri Sendikası Genel Başkanı Rıdvan Budak, Tekstil İşçileri Sendikası Çerkezköy Şubesi'nde fabrika işçileri ve sendika işyeri temsilcileri ile toplantı yapmek üzere ilçeye geldi. Toplantı sırasında, 3 yıl önce aynı sendikada işyeri temsilcisi olarak görev yapan ve bazı nedenlerden dolayı işten ve sendika temsilciliğinden atılan Ramazan Çamyar (42), Rıdvan Budak'a sandalye ile saldırdı. Budak tarafından toplantıya girmemesi yönünde sözle uyarıldığı öğrenilen Çamyar'ın toplantıyı terk eder gibi yaptıktan sonra geri dönüp Budak'a saldırdığı ve tehditte bulunduğu öğrenildi. Saldırgan Ramazan Çamyar olayın ardından kaçtı.

        Olayın ardından Çerkezköy Devlet Hastanesi'ne kaldırılan, başına ve vücudunun çeşitli yerlerine darbe aldığı öğrenilen Rıdvan Budak, tedavisinin ardından Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giderek Ramazan Çamyar hakkında şikayette bulundu. Budak, çıkışta yaptığı açıklamada, "Alkolik ve uyuşturucu müptelası biridir. Saldırıyı şiddetle kınıyorum" dedi.

        Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ