Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Polis memuru intihar etti

        Neşet KARADAĞ / ADANA (AHT)

        Adana'nın Ceyhan ilçesinde polis memuru Musa Gözel (39), cep telefonuyla konuştuktan sonra bir akaryakıt istasyonunun tuvaletinde kafasına dayadığı tabancasını ateşleyerek yaşamına son verdi.

        Ceyhan Emniyet Müdürlüğü Emir Komuta Kontrol Merkezi Amirliği'nde görev yapan evli ve 3 çocuk babası Musa Gözel, Devlet Bahçeli Tesisleri'nde yapılan Mehmet Akif Ersoy'u anma etkinliğinde çevre güvenliği için görevlendirildi. Tören alanında görev yaptığı sırada Musa Gözel'in telefonu çaldı. Görgü tanıklarını iddialarına göre, polis memuru arayan kişiyle bir süre konuştuktan sonra ağlamaya başladı. Gözel, telefonu kapattıktan sonra ağlayarak yakınlardaki akaryakıt istasyonunun tuvaletine gitti. Bir süre sonra silah sesi duyuldu.

        TELEFONDAKİ KİŞİ ARAŞTIRILIYOR

        Tuvalete giren diğer polis memurları Musa Gözel'i kanlar içinde yerde buldu. Olay yerinde öldüğü belirlenen Mua Gözel'in cenazesi otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi. Polis memuru Gözel'in en son kiminle telefonla konuştuğunun ve neden intihar ettiğinin araştırılmasına başlandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ