Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Boğularak öldürüldü, kefenlenmiş halde bulundu

        Zafer SAMANCI / KONYA (AHT)

        Konya'da 19 yaşındaki bir çocuk annesi Havva Nur Çartı, boğularak öldürüldükten sonra cesedi torbaya konulup kefene sarıldı. Genç kadının sürekli kavga ettiği öne sürülen ve olayın ardından ortadan kaybolan eşinden şüphelenilirken, polis katil ya da katilleri arıyor.

        Merkez Meram ilçesi Arif Bilge Mahallesi Pamukçuk Sokak 26 numaralı evde yaşayan 1 çocuk annesi Havva Nur Çartı, dün eve gelen annesi Sultan Özçelik tarafından ölü bulundu. İhbar üzerine olay yerine gelen polis, genç kadının cesedinin torbaya, ardından kefene sarıldığını belirledi. Konya Numune Hastanesi morguna kaldırılan kadının, yapılan otopsi sonucunda boğularak öldürüldüğü belirlendi.

        Konya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri genç kadının katil ya da katillerinin bulunması için özel bir ekip oluştururken, yakınlarının bilgisine başvurdu. Polisin, eşinin ölü bulunmasının ardından ortalıktan kaybolan inşaat işçisi kocası Y.Ç.'den (Yalçın Çartı-22) şüphelendiği öğrenildi.

        Genç kadının cesedini bulan annesi Sultan Özçelik'in, pazar günü 2 yaşındaki torunu A.E.'yi (Ali Ekrem) kendisine bırakan kızının telefonundan kendisine "İstanbul'a gidiyorum, evi terk ettim" mesajı geldiğini belirterek, "Bunun üzerine içime bir sıkıntı düştü. Kızımın başına kötü bir olay geldiğini hissettim. Kızımın yaşadığı eve geldim ve cesediyle karşılaştım. Kocasıyla sürekli kavga ediyordu" dediği öğrenildi. Çiftin 20 gün önce taşındıkları evde sürekli tartıştıkları öne sürülürken, komşularının da kavgalarına tanık oldukları belirtildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ