Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Kalp damar cerrahı odasında ölü bulundu!

        Orkun ÇİZMELİ / ERZURUM (AHT)

        Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Göğüs Kalp ve Damar Cerrahi servisinde asistan olarak görev yapan 26 yaşındaki Muhammet Fındık, nöbet tuttuğu odasında ölü bulundu. Yapılan ilk incelemede kalp krizi sonucu öldüğü kanısına varılan genç doktor, sevenlerini yasa boğdu.

        Doktor Muhammet Fındık, dün akşam yatan hastaları kontrol ettikten sonra dinlenmek için odasına çekildi. Gece yarısına doğru hemşire, bir hastanın muayene edileceğini bildirmek üzere Fındık'ın odasına girdi. Doktorun kanepeye uzanmış ve yüzü morarmış halde olduğunu gören hemşire, hemen hastanenin acil servis ve anestezi birimindeki görevli doktorlara haber verdi. Yapılan müdahalede Fındık'ın öldüğü anlaşıldı. İlk belirlemelere göre kalp krizi sonucu öldüğü sanılan Fındık'ın cesedi, olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı çalışma sonrası otopsi için Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Aziziye Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

        15 aydır Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görev yapan asistan doktor Muhammet Fındık'ın bekar ve Erzurum'un Uzundere ilçesi nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenildi. Mesai arkadaşları, ani ölüm sonrası büyük üzüntü yaşadı. Fındık'ın kesin ölüm nedeni, yapılacak otopsi sonrası ortaya çıkacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ