Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Dört kardeşin sır ölümü!

        Kahramanmaraş Devlet Hastanesi Morgunda sabaha kadar süren otopsinin ardından Raden (31), Sacen (27), Rulin (30) ve Beranis (26) Sağocak adlı 4 kardeşin cenazeleri yakınları tarafından alınarak Ulu Camisine getirildi.

        Cuma namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından 4 kardeş Şeyh Adil Mezarlığında yan yana toprağa verildi. Cenazeler toprağa verilirken yakınları gözyaşları döktü. İstanbul'da kısa dönem askerlik yaptığı öğrenilen Raden Sağocak'ın cenazesi ise askerler tarafından taşındı.

        Yan yana konan 4 kardeşin naşı burada kılınan namazın ardından cenaze araçlarıyla Şeyh Adil Asri Mezarlığı'na getirildi. İstanbul'da vatani görevini yapan ve terhisine 15 gün kala annesinin vefat etmesi nedeniyle izne gelen Raden Sağocak'ın cenazesi ise askerler tarafından taşındı. Bu arada cenazelerin mezarlığa getirilişi esnasında aniden bastıran sağanak nedeniyle zor anlar yaşandı. Raden'in cenazesi şehitlikte, Beraris, Rulin ve Sacen'in cenazesi ise aile mezarlığında yan yana toprağa verildi.

        "Bir insanın hayatında karşılaşabileceği en dayanılmaz olaylardan birisi"

        Kahramanmaraş Baro Başkanı Avukat Metin Doğan'da 4 kardeşin cenazesine katılarak ailenin acısını paylaştı. Çok acı bir olayla karşı karşıya olduklarını belirten Doğan, "Bir insanın hayatında karşılaşabileceği en acı, en dayanılmaz olaylardan birisi. Bu anlamda meslektaşımızın yanında yer alarak onun acısını paylaşıyoruz. Onun sıkıntısı ve acılarının hafiflemesi için destek olacağız. Vahim bir olay ve işte annelerinin acılarına dayanamayarak, ona kavuşma özlemi ile bir intihar girişiminde bulunmuşlar ve maalesef bunda da başarılı olmuşlar. Allah rahmet eylesin diyoruz, mekanları cennet olsun. İnşallah şehrimizde tekrar böyle acıların yaşanmamasını temenni ediyoruz" dedi.

        İHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ