Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Viyadükte feci kaza!

        Ümraniye'de, kontrolden çıkan otomobil korkuluklara çarparak takla attı. Aracın arka koltuğunda bulunan iki kişi, fırlayarak viyadükten aşağı düştü. Kazada yaralanan 4 kişi, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

        Kaza, Çamlık Mahallesi Hatboyu Bulvarı Hatboyu Köprüsü üzerinde, dün saat 21.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 34 ATC 42 plakalı otomobilin sürücüsü Ahmet Polat (18), direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan otomobil, köprü korkuluklarına çarparak takla attı. Otomobilde bulunan Murat Öner (17) ve Seçkin Arpacı (17), köprü üzerinde askıda kalan araçtan fırladı. Viyadükten aşağı düşen iki kazazede, ağır yaralandı. Sürücü Polat ile Cihat Ertaş (18) ise otomobilde sıkıştı. Vatandaşların ihbarıyla olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan 4 kişi, olay yerinde yapılan ilk müdahalelerinin ardından hastaneye kaldırıldı.

        Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Murat Öner ile Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Seçkin Arpacı, Cihat Ertaş ve Ahmet Polat'ın tedavileri devam ediyor. İç kanama geçirdiği belirtilen Öner'in hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

        Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

        CHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ