Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam 3 çocuk, 3 kader ve 3 acı ölüm!

        Kocaeli’nin İzmit İlçesi’nde, babası ile dedesine elektrogitar çalarken elektrik akımına kapılan çocuk hayatını kaybetti.

        İstanbul’da yaşayan Ali Ayan, Babalar Günü dolayısıyla 16 yaşındaki oğlu Aykut Eren Ayan’la birlikte babası Faik Ayan’ın Kocaeli’nin İzmit İlçesi’ndeki evine gitti. Evin bahçesinde, babasının kendisine karne hediyesi olarak aldığı elektrogitarı dedesi Faik Ayan’a çalmak isteyen Aykut Eren Ayan, gitar çalarken elektrik akımına kapılarak yere düştü. Faik Ayan ile Ali Ayan, hemen 112 Acil Servis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Aykut Eren Ayan’ın öldüğünü tespit etti. Talinsiz gencin cesedi, otopsi için morga kaldırıldı.

        Kardeşinin doğduğu gün hayatını kaybetti

        Konya’da yaşayan Mehmet Özcan, doğum sancısı başlayan eşi Sevda Özcan’ı hastaneye götürdü. Evde yalnız kalan Abdulkadir Özcan, bilgisayarına CD almak için aynı sitenin 4. katında oturan arkadaşının evine gitti. Havalandırma boşluğuna düşen Özcan hayatını kaybetti. Acı haberi alan ve ikinci kez baba olmanın sevincini yaşayamayan Özcan, “Bir erkek çocuğum dünyaya geldi, aynı anda bu haberi aldım. Takdir-i ilahi demekten başka çarem yok” dedi.

        Didem herkesi ağlattı

        Adana’da banka emeklisi Yalçın ile ev hanımı eşi Fatma Yedievli’nin doğduğu gün evlatlık olarak aldıkları kızları Didem, öğrenim gördüğü Buhara İlköğretim Okulu 2’nci sınıfından tüm notları 5 olarak üçüncü sınıfa geçti. Anne ve babasının öperek tebrik ettiği küçük Didem, evlerinin önünde arkadaşlarıyla oynamak istedi. Babasının harçlık olarak verdiği parayla dondurma alan Didem koşarken düştü. Nefes almakta zorlanan küçük kız, hastaneye götürülürken yolda hayatını kaybetti. Didem’in ilk belirlemelere göre, epilepsi (sara) nöbeti geçirdiği ve buna bağlı olarak hayatını kaybettiği saptandı. Anne ve baba, kızlarını son yolculuğuna ağıtlarla uğurladı. Didem’in, Babalar Günü’nde babasına parfüm almayı düşündüğünü belirten arkadaşları ise, “Didem babasına parfüm almayı düşünüyordu. Parasını da biriktirmişti. Sürpriz yapacaktı” dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ