Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam "Başbakanımız'a dokunmak bile ibadettir"

        AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, seçimlerin ardından Ankara'ya gelip kendilerini ziyaret eden partililere teşekkür etmek için seçim bölgesi olan Bursa'nın İnegöl İlçesi'nde bir yemek verdi. Partililerin ziyaretinden ötürü büyük bir mutluluk duyduğunu belirten Şahin, "Gelen arkadaşlarla birlikte sayın Başbakanımız ile 5 dakikalığına bile olsa sohbet etmek imkanı bulduk. Arkadaşlarım sayın Başbakanımız'a yakınen sorular sordular, elini sıktılar. Sayın Başbakanımız'a dokunmak bile inanın bence ibadettir" dedi.

        BURSA / AHT

        Bursa'nın İnegöl İlçesi'ndeki Atış Poligonu'nda verdiği yemekte konuşan AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, TBMM'de kendisine önemli görevler verildiğine değindi. Şahin, Plan Bütçe Komisyonu'nda ve parti yönetiminde önemli görevler aldığını belirterek, Ankara'da kendisini yalnız bırakmayıp hayırlı olsun ziyaretine gelenlere de teşekkür etti. Şahin, arkadaşlarının Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile 5 dakika da olsa görüşüp ellerini sıktıklarını anlattı.

        ''Başbakanımız'a dokunmak, yakından bakmak bile ibadettir''

        Şahin, "Geçen hafta ilçe teşkilatından 16 -17 arkadaşımız Ankara'yı ziyaret etti. Ben çok memnun oldum. Gönül isterdi ki daha çok arkadaşımız gelsin. Gelen arkadaşlarla birlikte sayın Başbakanımız ile 5 dakikalığına bile olsa sohbet etmek imkanı bulduk. Fotoğraf çektirme imkanımız oldu. Teşkilattaki arkadaşlarım sayın Başbakanımız'a sorular sordular, elini sıktılar. Sayın Başbakanımız'a dokunmak, yakından bakmak bile ibadettir. Ben bunu söylüyorum. Çünkü varlığı ile bile bizlere enerji veriyor. Çalışma tempomuz ne kadar yoğun olursa olsun artması için enerji veriyor. Arkadaşlarımızla Bakanlarımızı ziyaret ettik. Bütün teşkilatımızı Ankara'ya taşıyıp, yetkili kurumlarla, bakanlarla tanıştırmayı, onlarla oturup sohbet ettirmeyi kendime vazife edindim. Bunun için elimden gelen gayreti göstereceğim. Çünkü siyaset bir aşk işidir. Zevk alırsanız tatlı yaparsınız" diye konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ