Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Dershanede seks partisi!

        Bayram OK / SAMSUN (AHT)

        Samsun'da bir kişi eğlence merkezinde tanıştığı ikisi yabancı uyruklu 3 kadın ve iki akrabasıyla birlikte çalıştığı dershanede fuhuş yaparken yakalandı. Polis, 'hırsız var' ihbarına gittiğinde personel ve akrabalarını fuhuş sırasında yakaladı.

        Samsun'un İlkadım İlçesi 19 Mayıs Mahallesi İnce Sokak üzerinde meydana gelen olayda, iddiaya göre özel bir dersanede çalışan 27 yaşındaki S.K., akrabaları olan 28 yaşındaki A.K. ve 24 yaşındaki M.K. ile birlikte gazinoya giderek eğlenmeye başladı. Gecenin ilerleyen saatlerinde gazinoda bulunan Arife M. (30), Nona T. (35) ve Khatuna C. (47) ile 100 TL para karşılığında cinsel ilişkiye girmek için anlaştı. S.K., akrabalarıyla birlikte çalıştığı dersaneye gelip kapıyı açarak içeriye girdi. Bu sırada şahısları gören vatandaşlar polisi arayarak dersaneye hırsız girdiği ihbarında bulundu.

        İhbar üzerine olay yerine gelen Hırsızlık Masası'na bağlı sivil ekipler içerden kadın sesleri duymaları üzerine Ahlak Büro Amirliği'ne bağlı ekiplere de haber verdi. Dersanede cinsel ilişkiye giren şahıslar dışarı çıkarken kapı önünde bekleyen polis tarafından yakalandı. Para karşılığı cinsel ilişkiye girdiklerini itiraf eden zanlılar Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Ahlak Bürosu'na götürüldü. Burada ifadeleri alınan A. K., M. K., S. K. ve Arife M. serbest bırakldı. Yabancı uyruklu iki kadın erkeklerle para karşılığı fuhuş yaptıkları gerekçesiyle sınır dışı edilmek üzere Yabancılar Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ