Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Otoparkta, tinerli saldırgan dehşeti!

        Amerika’da eğitimini tamamladıktan sonra Türkiye’ye gelerek büyük bir reklam şirketinde çalışan 32 yaşındaki V.T., arkadaşları Kanada vatandaşı M.K. (23) ve J.K. (32) ile 13 Ağustos günü, İstanbul Beyoğlu’nda oturan bir arkadaşlarının evine gitti. Geceyi burada geçiren 3 kız, sabah erken saatlerde çıkarak otomobillerini bıraktıkları TRT stüdyolarının yanındaki katlı otoparka girdi. Ancak yürüyen arkadaşların peşine bir kişi takıldı.

        TİNER DÖKTÜ ‘YAKARIM’ DEDİ

        Katlı otoparka girmek üzere iken J.K. kendilerini takip eden kişiye ‘Sen ne istiyorsun?’ diye çıkıştı. Saldırgan ise, 3 arkadaş otoparka girdikten hemen sonra giriş kapısını kapattı. Kadınlar otomobillerine doğru koşmaya başladığı sırada ise saldırgan V.T.’yi yakalayarak kolundaki çantayı almak istedi. Yaşanan arbede sırasında pantolonunun içinden bir pet şişe çıkaran saldırgan, “Hepinizi yakacağım” diye bağırarak şişedeki tineri kadınların üzerine fırlattı. Bununla da yetinmedi, V.T.’yi yere yatırarak tecavüz girişiminde bulundu. 3 arkadaşın imdadına, otoparkın güvenlik görevlisi yetişti. Güvenlik görevlisi, V.T.’nin üzerinden saldırganı çekip alarak etkisiz hale getirdi. İhbar üzerine hemen olay yerine gelen polis, adının E.Ö. olduğu belirlenen saldırganı yakaladı.

        Yağma ve hırsızlık suçundan sabıkası olduğu belirlenen saldırganın güvenlik kamera görüntülerinde, kadınları nasıl takip ettiği de tespit edildi. Amacının, kadınların çantasını almak olduğunu söyleyen E.Ö., cinsel saldırı suçunu ise kabul etmedi. Tutuklanan saldırgan hakkında, 9 yıldan 20 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ