Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Masaj salonlarına fuhuş baskını

        İstanbul Avcılar'da sahipleri farklı olan iki masaj salonunda fuhuş yapıldığı ihbarını alan polis, eş zamanlı baskın düzenledi. İki polis memuru, müşteri gibi içeriye girerek operasyonun düğmesine basarken, baskını diğer masaj salonuna haber veren salon yetkilileri "Biz de baskına uğradık" yanıtıyla karşılaştı. Baskında toplam 14 kadın gözaltına alınarak Asayiş Şubesi'ne götürüldü.

        Eray EROLLU / AHT

        Avcılar Şükrübey metrobüs durağının kuzey ve güney yan yollarında bulunan 2 aynı masaj salonunda masözlerin para karşılığı erkeklerle ilişkiye girdiği istihbaratını alan Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Kumar Büro Amirliği ekipleri, eş zamanlı baskın için hazırlıklarını tamamladı. Gece saat 21.00 sıralarında polisler 2 ayrı gruba ayrıldı. Gruptaki 1'er polis memuru müşteri gibi masaj salonlarından içeriye girdi. Dedektifler 120 TL olan masaj ücretini öderken masözler, ilişki karşılığı 300 lira istedi. Paraya masöze vermesinin ardından kimliklerini açıklayan dedektifler baskını başlattı. Basılan salonlardan bir görevli, hemen karşılarındaki salonunu telefon ile arayarak "Bizi polis bastı dikkatli olun" dedi. Karşı taraf da "Biz de basıldık" deyince masözler ve sahipleri çift taraflı şok geçirdi.

        Daha önce basıldıktan sonra kapatılan masaj salonunun masözlerinin diğer tarafta müşterilerini ağırladığı buna engel olmak için de eş zamanlı baskın düzenlendiği öğrenildi.

        Gözaltına alınan 14 kadın ile masaj salonlarının sahibi olan 1'i erkek 3 kişi minibüslerle şubeye götürüldü. Gözaltına alınanlar, tanınmamak için yüzlerini mont ve kazaklarıyla gizledi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ