Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam 'Noel baba' göz açtırmadı

        Taksim meydanında önlemlerini sıklaştıran sivil polisler, Noel baba kılığında kontrollerine devam ediyor. Noel baba polisler, çok sayıda yan kesiciyi gözaltına aldı.

        Kalabalığın arasına karışıp vatandaşların ceplerini yoklayan yankesicileri fark eden Noel baba kılığındaki güven timleri, hiçbir şeyden habersiz eğlenen vatandaşları rahatsız etmeden kalabalığın arasına girdi. Kimseye fark ettirmeden yankesicilerin koluna giren timler, şahısları gözaltına alarak polis merkezine götürdü.

        TACİZCİLER GÖZALTINDA

        İstiklal Caddesi'nde yürüyen bir grup, alkollü oldukları sanılan gençler tarafından taciz edildi. Gruptan bir kadının bağırması üzerine harekete geçen Güven Timleri, 2 kişiyi gözaltına aldı.

        Taksim ve çevresinde alınan yoğun güvenlik önlemlerine rağmen tacizciler boş durmadı. Taksim Meydanı'ndan İstiklal Caddesi'ne doğru yürüyen erkekli kadınlı bir gruba, alkollü oldukları sanılan gençler tarafından sözlü ve fiziki tacizde bulunuldu. Olaya Güven Timleri anında müdahale ederek, 2 kişiyi gözaltına aldı. Gözaltına alınan gençlerden birinin rahat tavırları da dikkat çekti.

        Bu sırada, yine İstiklal Caddesi'nde alkollü olan gençler, çevreye sözlü olarak rahatsızlık verdikleri gerekçesiyle Güven Timleri tarafından gözaltına alındı.Polis, gözaltına alınan şüphelilerin üzerini aradı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ