Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam sevgililer günü için hediye seçenekleri

        Sevgililer Günü için “Ne hediye alsam” diye düşünenlerin derdine deva olsun diye otel alternatiflerinden çikolata kursuna, Paris turundan aşk mesajlarıyla dolu kavanoza kadar birbirinden farklı hediyelerin olduğu bir rehber hazırladık. Gönlünüze göre beğenin, alın, sevgilinizi mutlu edin!

        HT GAZETE/ PINAR ERBAŞ

        ** Uzaktakini düşünenler

        Türkiye’nin her yerine hizmet veren çiçeksepeti.com, sevgilisi başka bir şehirde yaşayanlar için iyi bir alternatif. “Tek başına çiçek yetmez” diyenleri de düşünmüşler. Sipariş veriyorsunuz. Çiçek buketinizin arasına anlaşmalı oldukları markaların lezzetli kurabiyelerini, pırlanta kolyelerini ya da zümrüt taşlı yüzüklerini koyuyorlar. İstanbul ve Ankara’lı sevgililer frutation.com adresinden taze meyve buketleri de sipariş edebilirler.

        ** Aşçılar

        USLA VE MSA mutfak akademilerinde çift olarak Sevgililer Günü yemeğinizi hazırlayabilirsiniz. USLA’nın mönüsünde bruschettas, mantarlı risotto, tereyağında biberiye ile kızartılmış filet mignon, zencefilli ahududulu creme brulee ve şampanya var. MSA’da cupcake workshoplarına katılabilirsiniz. Nişantaşı’ndaki Marie Antoinette Chocolatier’de ise sevgilinize özel haute couture çikolatalar hazırlayabilirsiniz.

        ** Kafası karışıklar

        Online alışveriş sitesi hepsiburada.com’un ‘Sev Beğen Al’ uygulaması tam size göre. Sevdiğinizin sosyal ağlardaki beğenilerinden yani okuduğu kitaptan, izlediği filmden, gezmesinden, hobisinden yola çıkarak ona uygun olabilecek hediyeleri karşınıza getiriyor. Size o mu bu mu diye seçmek kalıyor.

        ** Anti Valentines’çılar

        İstanbul’daki W Hotel’de geçen sene başlatılan “Anti Sevgililer Günü’ partisi bu sene de hız kesmeden devam ediyor. “Sevgililer Günü’nü sevmem, sevgilimi de buna alet etmem” diyorsanız sizin gibi düşünenlerle beraber DJ Doğu Civicik eşliğinde eğlenebilirsiniz. Rezervasyon Tel: 212 381 21 33

        ** Gezenler

        VIP Turizm aşk şehirlerine üç günlük turlar düzenliyor.

        Şarap, tarih ve romantizm şehri Paris turu 597 Euro, Tapas keyfi, eğlence ve müzik ile dünyanın en dinamik yerlerinden biri olan Miro’nun şehri Barcelona turu 497 Euro, Rönesans, Art Nouveau ve Barol tarzı mimariye sahip masal şehir Prag turu 377 Euro, âşıklar şehri Roma turu 497 Euro, Avrupa’nın barok başkentlerinden Viyana gezisi 417 Euro’dan başlayan fiyatlarla...

        ** Pırlantacılar

        Asgold Coronet 0.80 kırat tektaş efektli pırlanta yüzük 1.980 TL, Koçak Gold’da 399 TL ve üzeri alışverişlerinizde Sevgililer Günü’ne özel hazırlanan pırlantalı, pembe altın ‘Aşk Kolye’ hediye. Altınbaş ise Bouquet serisinden 1.000TL ve üzeri alışveriş yapanlara Diesel LoverDose parfüm veriyor. Daha uygun bir seçenek için Ariş’in pırlantalı altın Aşk Damlası kolyesi 499 TL.

        ** Güney sevenler

        Antalya’daki LykiaWorld Otel’de Sevgililer Günü’ne özel ikramlar ve Lykia Vital SPA&Welness’de masaj yaptırmak isteyen sevgililere yüzde 20 indirim var. Otelde 2 gün konaklama bedeli 280 TL. Bodrum The Marmara Otel’de canlı müzik, akşam yemeği, özel ikram ve kahvaltıdan oluşan ‘Aşk Bakışı Bodrum’ paketi 240 Euro.

        ** Kampanyacılar

        Worldcard kullanıcıları World Üye işyerlerinden üç kere 100 TL’lik giyim, ayakkabı, kozmetik, optik, saat, mücevherat, kuyum ve gıda alışverişi yaptıklarında 30 TL, Worldpuan kazanıyorlar. Sevil Parfümeri’de ise 100 TL’lik alışverişlerde 100 sevil para hediye.

        ** Doğayla baş başa olmak isteyenler

        İstanbul Riva’daki Mola Restaurant ormanın içinde, özellikle bisiklet turuna meraklı sevgililer için ideal bir mola yeri. 14 Şubat sabahı için 20 çeşitten oluşan organik kahvaltı kişi başı 20 TL. Rezervasyon Tel: 216 319 42 84

        ** Kırmızı sevenler

        Aşkın rengi kırmızıyı seçenler için Marks&Spencer kırmızı gecelik 99, erkek oduncu gömleği 129TL, Faber Castell mercan kırmızı Guilloche dolma kalem 135 Euro, Philips SHL5000 kulaklık 59,90 TL, KangoROOS ayakkabı 119 TL, Lazzoni Eva koltuk 2343 TL, Arçelik’ten sessiz çalışan kırmızı çamaşır makinesi 8123 HR 1839 TL, Ayyıldız’dan kırmızı iç çamaşırları yüzde 50 indirim fırsatı ve 18 TL’den başlayan fiyatlarla...

        ** Anı yakalayanlar

        Sevgilisiyle geçirdiği anları ölümsüzleştirmek isteyenler için Bilstore mağazalarında satılan tasarım Lomography fotoğraf makineleri iyi bir alternatif. Fiyatlar 90 TL ile 300 TL arasında değişiyor.

        ** Zamansızlar

        Sevgiliniz yanınızdayken zaman dursun, uzaktayken akıp geçsin diye Triwa’nın el işi organik deriden yapılan Nevil Koleksiyonuna, Technomarine’in cruise original modellerine, Lacoste’un retro saati Osaka’ya, Lotus, Morgan ve Blancpain markalarının Sevgililer Günü’ne özel tasarladığı kalpli saatlerine göz atabilirsiniz.

        ** Yaratıcılar

        BuldumBuldum.com’da yaratıcı pek çok hediye çeşidi var. Mesela yılın her günü için birbirinden farklı 365 aşk mesajıyla dolu bir kavanoz.. Fiyatı 59.90 TL. Aşk mektubunun başkaları tarafından okunmasını istemeyenler için 47.90 TL’ye Gizli Aşk Mektubu seti.

        ** Teknolojikler

        Hem tablet hem netbook olabilen Asus’un Transformer Prime modeli tam size göre. Tablet ve klavyenin aşkı hesabı... Fiyatı 749 dolar + KDV.

        ** Dekoratifler

        Porland’ın romantik sofralar için hazırladığı kırmızı kalpli, Kaya ve Maya’nın aşkını konu alan serisine de muhakkak göz gezdirin. Ayrıca Chakra’nın Sevgililer Günü’ne özel hazırladığı koleksiyonda dantelli bornoz ve havlu takımları, bambu kumaştan nevresimler, kalpli sabunlar, abajurlar ve mumlar var.

        ** Adrenalinciler

        Hediye deneyim paketi Momento’nun aşk paketlerinde helikopter, balon turu, rafting ve windsurf gibi pek çok alternatif var. Hobi, kişisel bakım, gurme ve otel kategorilerinin de içinde bulunduğu 44 seçenekli paket 160 TL, 71 seçenekli olanı 290 TL.

        ** Çocuksular

        “İçimdeki çocuk da seni seviyor” diyenler aşklarına tanıklık ederek büyüdüğümüz Cindrella’nın, Pamuk Prenses’in, Güzel ve Çirkin’in Mephisto’da satılan biblolarını hediye edebilirler. Ayrıca büyük peluş ayı geleneğini Swarovski mağazalarında satılan kesme berrak kristalden yapılmış pembe kalpli ayıcık ile bozabilirsiniz. Fiyatı 240 TL.

        ** Otelciler

        Point Otel Taksim’de güllerle süslenmiş manzaralı odada çift kişilik konaklama, meyve ve özel ev yapımı çikolata ikramı, bir şişe şarap dahil romantik bir akşam yemeği, ViewPoint Restoran’da açık büfe sabah kahvaltısı ve SPA 360 TL.

        ** Yazarlar

        Cornetto’nun Facebook üzerinden yürüttüğü “Aşkımız bir masal” uygulamasında, sevgililer aşk hikâyelerinin kitabını yazıyor. Katılmak için facebook.com/CornettoTurkiye adresini tıklayın.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ