Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Villada travesti cinayeti

        Ahmet Emin HACISALİHOĞLU / KUŞADASI (AHT)

        Kuşadası'nda bir travesti, kaldığı villada bıçakla öldürülmüş olarak bulundu. Bir arkadaşı tarafından bulunan travestinin cesedi morga kaldırılırken, olayın kim ya da kimler tarafından gerçekleştirildiği henüz belirlenemedi.

        Edinilen bilgiye göre, asıl ismi Kadir K. olan N.R. takma isimli travesti, kiraladığı tripleks villanın yatak odası girişinde bir arkadaşı tarafından yarı çıplak halde ölü bulundu. Arkadaşının haber vermesi üzerine olay yerine gelen Kuşadası Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, travestinin bıçaklanarak öldürüldüğünü tespit etti.

        Travestinin cesedi Kuşadası Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kuşadası Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği'ne bağlı ekipler, olayın ardından cinayetin aydınlatılması ve faillerin bulunabilmesi için geniş çaplı bir araştırma başlattı.

        Bu arada, arkadaşlarının ölüm haberini alan bir grup travesti Asayiş Büro Amirliği'ne gitti. Cinayetle ilgili bilgi alan travestiler, Kuşadası Devlet Hastanesi morguna gitti. Bazıları gözyaşı döken travestiler tepkilerini dile getirerek, cinayetin bir an önce aydınlatılmasını istedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ