Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Hizbullah usülü arazi mafyası

        Gayrimüslim ve yaşlı kişilerin mallarına el koyup domuz bağı ile öldüren çete çökertildi 30 milyon Dolar servet yapan zanlıların, cinayetleri sahte raporla gizledikleri belirlendi

        İSTANBUL Beykoz’da evini satan bir kadının, 20 gün sonra ölü bulunmasının ardından üvey oğlunun polise yaptığı başvuru, benzeri görülmemiş bir vahşeti ortaya çıkardı. Ormanda bir ağaç dibinde bulunan yaşlı kadına ilişkin ipuçlarını takip eden polis, tapu müdürlüğü ile de irtibatlı çetenin özellikle gayrimüslim yaşlı ve sahipsiz vatandaşları hedef aldığını belirledi. Bu kişilerin evine yardımcı olarak adam yerleştiren mafyanın daha sonra zorla gayrimenkul tapularının devraldıklarını ortaya çıkardı.

        TAPU MÜDÜRÜ DE GÖZALTINDA

        TOPLANAN delillerin ardından dün harekete geçen polis mafya üyelerinin yanı sıra Nisan 2007’de bu göreve atanan Beykoz Tapu Müdürü Gülten D.’yi de makamında gözaltına aldı. Tüpler ürperten vahşet ise zanlıların ifadeleri ile ortaya çıktı. Çete, tapusunu vermeyi kabul etmeyen kişileri domuz bağı yöntemiyle öldürerek Beykoz’daki ormanlık arazilere gömmüş. Gözaltındaki zanlıların gösterdiği iki villanın bahçesinde de birer ceset bulunduğu öğrenildi. Çete ile birlikte çalışan doktorların ise cinayetleri normal ölüm olarak gösteren sahte raporlar hazırladıkları iddia edildi. Çetenin şu ana kadar bu yolla 30 milyon dolarlık servet elde ettiği belirlendi.

        Mide bulandıran çete çökertildi

        İZMİR polisi bir yıl süren teknik takibin ardından Kadıfekale Grubu olarak adlandırılan ve kentteki uyuşturucu ticaretinde önemli rol oynayan çeteye yönelik Kandil 35 operasyonu düzenledi. Güney Amerika ülkelerinden kuryelerin midelerinde getirdikleri kokaini önce İstanbul sonra İzmir’de pazarladıkları öne sürülen çete lideri H.O. ve dört kişi gözaltına alındı. Zanlıların kokaini satmak amacıyla fuhuş partileri verdikleri, bunun içinde kurye olarak çalışan kadınları kullandıkları ortaya çıktı.

        STAR

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ