Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Moda Kıyafetleri dansla tanıtıldı

        Gökhan ARTAN / AHT

        İstanbul Modern'de dün akşam düzenlenen geceye iş ve kültür sanat dünyasının önde gelen isimleri katıldı. Gecede, ATÜ çalışanları yeni kıyafetlerini ünlü koreograf Tan Sağtürk'ün sanat danışmanlığını yaptığı bir dans performansı ile tanıttı.

        ATÜ Duty-Free Genel Müdürü Ersan Arcan "Gümrüksüz mağaza işletmeciliğinde Türkiye'nin lider markası ATÜ, kuruluşundan bu yana müşteri memnuniyetini odağına alıyor. Misafirlerimize en geniş ürün gamını sunarak kaliteli bir alışveriş deneyimi yaşatmak üzere çalışıyoruz. Bu çabamızın en önemli parçasıysaçalışanlarımız. Müşteri memnuniyetinin çalışan mutluluğundan geçtiğini biliyoruz. Kendilerini rahat, güvende ve şık hissedecekleri kıyafetler tasarlamak üzere yola çıktık ve bu alandaki en önemli isimlerle çalıştık" dedi.

        Gecede ATÜ kıyafetlerini ünlü mankenler Tuğba Melis Türk ve Samet Sırmalı giydi. Geceye katılanlar arasında TAV Havalimanları Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, TAV Havalimanları İcra Kurulu Başkanı Sani Şener, Gebr.Heinemann Yönetim Kurulu Eşbakanı Claus Heinemann ve ATÜ Genel Müdürü Ersan Arcan da vardı.ATÜ çalışanları yeni üniformalarını farklı bir sunumla ilk kez tanıttı. Sanat danışmanlığını Tan Sağtürk'ün, sanat yönetmenliğini ise Özlem Demir Paçacı'nın yaptığı projede ATÜ çalışanları Tan Sağtürk ve ekibi tarafından özel bir eğitime alındı. Üç hafta süren eğitimin sonunda ATÜ çalışanları profesyonel dansçılarla aynı sahneyi paylaştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ